آثار استاد و دانشجوی دانشگاه؛ برگزیده کتاب سال حوزه

تاریخ انتشار: 1394/12/02

آثار استاد و دانشجوی دانشگاه؛ برگزیده کتاب سال حوزه

«میراث فرهنگی» نوشته سید محسن فتاحی عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب و «کتاب‌شناسی فهارس دست‌نویس‌های اسلامی کتابخانه‌های جهان» نوشته حسین متقی دانشجوی دانشجوی دکتری شیعه‌شناسی دانشگاه در همایش کتاب سال حوزه حانز رتبه در سال 1394 شدند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی دانشگاه، کتاب «میراث فرهنگی» در جمع سیزده اثر برگزیده این همایش قرار گرفت و «کتاب‌شناسی فهارس دست‌نویس‌های اسلامی کتابخانه‌های جهان» در این همایش به رتبه اثر شایسته تقدیر دست یافت.

پیش‌تر نیز آثار متعلق به حسین متقی در جشنواره‌های مختلف کشوری و استانی هم‌چون همایش حامیان نسخ خطی، کتابسال دانشجویی و کتاب سال کشوری حائز رتبه شده بود. متقی هم‌چنین صاحب‌امتیاز و مدیرمسئول دوفصلنامه تخصصی مطالعات نسخ خطی است.

گفتنی است هفدهمین کتاب سال حوزه پنجشنبه 29 بهمنماه 1394 برگزار و از برگزیدگان تجلیل شد.

برچسب ها : حسین متقی, کتاب سال حوزه