جدیدترین شماره هفت آسمان منتشر شد

تاریخ انتشار: 1394/08/20

جدیدترین شماره هفت آسمان منتشر شد

شصت و دو و شصت و سومین شماره فصلنامه تخصصی هفت آسمان منتشر شد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی دانشگاه، «رهیافتی به مفهوم «پیمان» در اندرزنامه‌های پهلوی»، نوشته سید سعیدرضا منتظری و محمدرضا نظری، «احادیث غلو در اهل‌سنت و تشیع»،‌ نوشته ریحانه هاشمی (شهیدی) و سید محمد هاشمی‌زاده، «نقش ادعای نیابت در پیدایش فرقه بابیت»، نوشته رضا کاظمی‌راد، «آیین‌ها و تشریفات گورو گرنته‍ صاحب»، نوشته پروانه تقی‌خانی، «نگرش عارفانه به قرآن: داستان خضر و موسی»، نوشته کریستین زهرا سندز / مائده سادات حسینی‌زاده، از جمله مقالاتی هستند که در این شماره منتشر شده‌اند.

از دیگر عناوین این نشریه می‌توان به «نقدی بر یک اثر کلاسیک مدرن: کتاب معنا و غایت دین اثر ویلفرد کنتول اسمیت»، نوشته طلال اسد / فاطمه توفیقی، «تاریخ جنبش فمینیسم در یهودیت»، نوشته جعفر هادی حسن / عماد الهلالی و یونس سروری سرای، «گفت‌وگو چیست؟»، نوشته لئونارد سویدلر / مهدی صالحی و  احمد مقری، و «کتاب‌شناسی توصیفی و گزینشی الاهیات آزادی‌بخش»، نوشته مجتبی نماینده نیاسر و احسان قدرت‌اللهی اشاره کرد.

شصت و سوم و شصت و چهارمین شماره مجله تخصصی هفت آسمان به مدیرمسئولی حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب و سردبیری دکتر محمد جاودان در 500 شمارگان و با قیمت 7500 تومان از سوی پژوهشکده ادیان و مذاهب منتشر شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند مقالات خود را جهت انتشار در این مجله به آدرس اینترنتی haftasmann@yahoo.com ارسال کنند.

برچسب ها : هفت آسمان, سید ابوالحسن نواب, محمد جاودان

نصر