دانشکده غیرحضوری در یک نگاه

تاریخ انتشار: 1393/03/10

نظام آموزش غیر حضوری به‌منظور توسعه و تعمیم آموزش و تکمیل کننده روش‌های حضوری طراحی شده است. در آموزش غیر حضوری که به شکل خودآموز انجام می‌شود، فراگیران به جای آنکه خود را با ضوابط انعطاف‌ناپذیر آموزش‌های حضوری هماهنگ سازند و در محدوده زمانی و مکانی معینی چون کلاس درس حضور یابند، مواد و محتوای درسی همراه دستورالعمل‌های لازم را در اختیار می‌گیرند تا متناسب با ویژگی‌های شخصی و وضعیت شغلی خود از آموزش‌های مورد نیاز بهره‌مند گردند. بنابراین، یکی از راهبردهای اساسی برای خروج از بن‌بست‌های آموزش حضوری استفاده از شیوه آموزش غیرحضوری است.

دانشکده آموزش‌های الکترونیکی (غیر حضوری) دانشگاه ادیان و مذاهب در سال 1391 با بهره‌گیری از استاندارد تولید محتوای الکترونیکی Scorm، اساتید و آموزش‌یاران آشنا با فنون آموزش الکترونیکی، پورتال آموزش الکترونیکی، کتابخانه دیجیتال، با مجور رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، کار خود را آغاز نمود. این دانشکده رفته‌رفته می‌کوشد تمام رشته‌های حضوری این دانشگاه را در بخش غیرحضوری نیز بگستراند که این امر در توسعه آموزشی و پژوهشی دانش ادیان و مذاهب نقش بسیاری خواهد داشت.

رشته‌های دارای مجوز از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری:

شیعه‌شناسی، تاریخ تشیع، فرق شیعه، مذاهب اسلامی، مذاهب کلامی، تصوف و عرفان، فلسفه هنر (مقطع کارشناسی ارشد) و شیعه‌شناسی (مقطع کارشناسی).

روش جذب دانشجوی غیر حضوری:

دانشجویان غیر حضوری این دانشگاه از دو طریق کنکور سراسری (پس از قبولی در کنکور و انتخاب رشته محل مورد نظر و آزمون اختصاصی (که هر سال در محل دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌گردد) جذب و مشغول به تحصیل خواهند شد و پس از اتمام دوره آموزشی مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد آنان از وزارت علوم صادر خواهد شد.

ارتباط با دانشکده:

سایت: www.vu.urd.ac.ir ایمیل: vu@urd.ac.ir شماره تلفن: 02532802610

آدرس: قم، شهرک پردیسان، روبروی مسجد امام صادق(ع)، دانشگاه ادیان و مذاهب، مرکز آموزش‌های الکترونیکی(غیر حضوری)

برچسب ها : دانشکده غیرحضوری, شیعه شناسی

زمانی

1393/07/22 - 20:37:33

با سلام وخداقوت خدمت مدیریت محترم دانشگاه ادیان ومذاهب
آیا برای دانشجویان ارشد مجازی سهمیه ثبت نام حج عمره تعلق گرفته شده تا بتوانیم در ثبت نام مهر ماه شرکت کنیم لطفا زودتر اطلاع رسانی کنید؟

منوچهر ابراهیمی

1394/01/04 - 11:39:54

با سلام و احترام-مهندس معمار هستم و علاقمند به تحصیل در کارشناسی ارشد هنر فلسفه هنر -لطفا راهنمایی ام بفرمائید

دهقان

1394/01/26 - 19:30:58

بنده طلبه پایه 10 هستم.غیرحضوری امکان تحصیل را دارم؟

مینا اسکینی

1394/06/11 - 09:09:10

با سلام و احترام
اینجانب در آزمون ارشد سال 94 در رشته فلسفه هنر آن دانشگاه پذیرفته شدم ولی به دلیل یکسری مشکلات نتوانستم در آزمون مصاحبه شرکت کنم. آیا امکان ثبت نام و ادامه تحصیل را دارم .لطفا راهنمایی فرمایید. با تشکر

مسعود پاشائی

1394/08/12 - 03:38:43

ضمن عرض سلام و احترام خدمت کارکنان محترم دانشگاه خواهشمندم در خصوص موارد زیر اطلاع رسانی فرمایید
1. با توجه به اطلاع رسانی این سایت درخصوص تمدید ثبت نام دوره کارشناسی غیرحضوری متاسفانه هیچ پیامی در این خصوص در سایت سازمان سنجش منعکس نگردیده.
2. با توجه به اعلام ثبت نام دوره مذکور متاسفانه هیچ گونه اطلاع رسانی در خصوص سرفصل این دوره نگردیده است.
3. با توجه به برگزاری دوره مذکور برای اولین بار به صورت مجازی در این دانشگاه متاسفانه هیچ گونه اطلاع رسانی در خصوص نحوه برگزاری دوره ها نگردیده است و متقاضیان از جمله اینجانب نگران برگزاری بیشتر کلاس ها به صورت آنلاین هستند که بعلت مشغله کاری در روز امکان استفاده از کلاس ها را محدود مینماید.
4. اطلاع رسانی در خصوص میزان ساعات دروس به صورت آنلاین و آفلاین نگردیده است.
5. اطلاع رسانی درخصوص مراحل ثبت نام و پذیرش نگردیده است.
6. آیا در دانش نامه پایان دوره عبارت مجازی یا غیرحضوری درج خواهد شد؟

قدیربرادران

1394/08/26 - 08:34:15

با سلام دارخواست دارم ازمون ارشد مجازی بعد از ظهر برگزار شود چون با ازمون ارشد جامعه المصطفی تداخل دارد. با تشکر

سیدامیرحیا ت الغیبی

1394/09/01 - 01:15:53

سلام وقت ثبت نام گذشته والآن اول آذر است آیامیتونیم ثبت نام کنیم

سیدامیرحیا ت الغیبی

1394/09/01 - 01:18:39

سلام وقت ثبت نام گذشته والآن اول آذر است آیامیتونیم ثبت نام کنیم

طباطبایی

1394/11/09 - 09:25:16

با سلام ازمون ورودی دکتری چه تاریخی می باشد؟