پژوهشکده اخلاق و معنویت با سخنرانی دکتر مفتاح برگزار می‌کند:
جریان‌شناسی نقد معنویت عصر جدید در مسیحیت
انجمن علمی دانشکده شیعه‌شناسی دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند:
«رویکرد پدیدارشناسانه به باورها و آیین‌های عاشورایی»
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر شریعتمداری در گفت‌وگو با ایکنا:
امامت لازمه نظام دین و حفظ انسجام مسلمین است
دانشکده ادیان دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند:
نشست علمی تحولات آکادمیک دین‌پژوهی: بررسی آثار آکادمی دین آمریکا
با حضور استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه ادیان و مذاهب؛
یاد همکار تازه گذشته گرامی داشته شد
به قلم دکتر حمید بخشنده عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب؛
عید امامت علی علیه السلام

اعلام زمان مصاحبه دکتری اختصاصی طلاب سال 94

تاریخ انتشار: 1394/03/10

اعلام زمان مصاحبه دکتری اختصاصی طلاب سال 94

اسامی پذیرفته‌شدگان و زمان مصاحبه آزمون دکتری اختصاصی طلاب سال 94-95 به همراه مدارک لازم جهت حضور در مصاحبه طی اطلاعیه‌ای از سوی معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی اعلام شد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی، بر اساس این اطلاعیه، پذیرفته‌شدگان رشته‌های مختلف لازم است با مراجعه به سایت azmoon.urd.ac.ir بر اساس جدول زمان‌بندی، با در دست داشتن مدارک لازم نسبت به حضور در دانشگاه و شرکت در مصاحبه اقدام نمایند:

مدارک لازم:

1. اصل مدرک کارشناسی ارشد یا کارنامه ریزنمرات.

تبصره: جهت معرفی ‌شدگانی که دانشجوی سال آخر دوره کارشناسی ارشد و یا دکتری حرفه‌ای بوده و حداکثر تا تاریخ 31 شهریورماه 1394 فارغ‌التحصیل می‌شوند، اصل گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک مطابق فرم مندرج در صفحه 37 دفترچه راهنمای شرکت در آزمون مذکور و فرم مندرج در صفحه 94 دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی ضروری است. (معدل مندرج در آن باید با معدل اعلامی به این سازمان یکسان باشد).

2. اصل مدرک کارشناسی یا کارنامه ریزنمرات.

تبصره 1) آن دسته از معرفی شدگان که فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته هستند، علاوه بر اصل مدرک کارشناسی ناپیوسته می‌بایست اصل مدرک کاردانی را نیز ارائه کنند.

تبصره 2) معرفی شدگانی که به دلائلی قادر به ارائه اصل مدرک یا مدارک‌ مندرج در بندهای 1 و 2 فوق نیستند، لازم است اصل گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک را به همراه داشته باشند. (معدل مندرج در آن باید با معدل اعلامی به این سازمان یکسان باشد).

3. همراه داشتن مدرکی دال بر تحصیلات حوزوی (دارا بودن کد مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه)

4. کپی و اصل شناسنامه و یا کارت ملی برای تطبیق مشخصات شناسنامه‌ای معرفی شده با اطلاعات ارسالی به سازمان سنجش آموزش کشور.

5. اصل گواهی مبنی بر عضویت هیئت علمی رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که به تأیید بالاترین مقام مسئول نیز رسیده باشد، برای آن دسته از معرفی شدگانی که از امتیاز مربی در این آزمون استفاده نموده‌اند.

تبصره: آن ‌دسته از معرفی شدگان برای مصاحبه که متقاضی استفاده از سهمیه مربی گردیده‌اند، موظف به ارائه گواهی معتبر در این خصوص می‌باشند. لازم به توضیح است مطابق ضوابط مربوط، منحصراً مربیان آموزشی رسمی (آزمایشی یا قطعی) دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا سایر دانشگاه‌هایی که دارای هیئت ممیزه مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باشند، مجاز به استفاده از سهمیه «مربی» در آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمه متمرکز سال 1394 می‌باشند. به عبارت دیگر مدرسان و اعضای هیئت علمی پیمانی، قراردادی، حق‌التدریس، دستیاران آموزشی و ... اجازه استفاده از این سهمیه را ندارند.

6. کلیه مستندات مربوط به سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی (مقاله، کتاب، تألیف و...)

7. تکمیل فرم پرسشنامه و همراه داشتن آن در زمان مصاحبه. (دانلود)

8. واریز مبلغ 50000 تومان به حساب 0105658904002 به نام  صندوق شهریه دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب و تحویل فیش مربوطه در زمان مصاحبه. (مبلغ مذکور توسط دستگاه کارت‌خوان در دانشگاه قابل پرداخت است)

9. دو قطعه عکس 4*3 (یک عدد به فرم پرسش‌نامه الصاق گردد)

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌ تلفن‌های 13- 32802610 - 025 زیر تماس بگیرید:

رشته‌های شیعه‌شناسی، تاریخ تشیع اثنی عشری: داخلی 221

رشته‌های مذاهب فقهی، مذاهب کلامی و عرفان و تصوف اسلامی: داخلی 240

مطالعات تطبیقی ادیان ـ الهیات مسیحی: داخلی 238

مطالعات زنان: داخلی 142

حکمت هنر دینی: 37830782

برچسب ها : دکتری اختصاصی طلاب, مصاحبه

حسن فراتی

1394/03/10 - 14:30:47

با سلام
سایت azmoon.urd.ac.ir باز نمی شود و پیغام زیر نمایش داده می شود.
Forbidden
You don't have permission to access / on this server
با تشکر

1394/03/11 - 08:39:23

سلام دسترسی به اسامی و زمان مصاحبه امکان پذیر نیست
ممنونم

بتول سادات موسوی

1394/03/12 - 14:05:20

سلام سایتی که فرمودید رفتم ولی خبری نیست در ضمن پیامک یه کمی ابهام داره و من نمیدونم قبول هستم یا نه ودر جایی هم که گفتید که ببینیم آن هم که باز نمیشه.

1394/03/14 - 10:37:58

سلام
خبر بدون لینک است
امکان دسترسی به اسامی امکان پذیر نیست
دلیل این کار اینه که آمار سایت بره بالا؟

1394/03/14 - 10:41:02

از دیروز 2928 بار روی این خیر کلیک شده
به نظر شما این بی احترامی به مخاطب نیست که خبر را روی سایت گذاشته اید ولی امکان دسترسی به اسامی وجود ندارد؟
به نظر شما این شیوه برای بالا نشان دادن آمار بازدیدها مناسب است؟

قدرت اکبرنیا

1394/03/16 - 09:32:41