یادداشتی از دکتر طالبی دارابی؛
مفهوم «ظریف» قدرت معنایی!
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر الهی‌منش:
تمام عبادات از جمله زیارت اربعین دارای اسرار هستند
قابل توجه اعضای هیئت علمی و دانشجویان؛
سفر علمی به شهر قونیه برگزار می‌شود
نشست معرفی و نقد کتاب «درباره شر» برگزار شد:
موضوع رنج برای الهیات مدرن است/ الهیات عملی برای کاستن از رنج
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب مطرح کرد:
فتوای رهبری؛ ملاک حل مسائل اجتماعی
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
همایش اربعین عامل گسترش فرهنگ تشیع است
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
بررسی سلاسل صوفیه معاصر در افغانستان و نقش آن در اجتماع و سیاست

آزمون پایان ترم دانشجویان مجازی برگزار شد

تاریخ انتشار: 1394/03/07

آزمون پایان ترم دانشجویان مجازی برگزار شد

آزمون پایان ترم دانشجویان دانشکده (غیرحضوری) روزهای پنجم، ششم و هفتم خردادماه 1394 در محل نمازخانه دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی دانشگاه، طبق جدول برگزاری آزمون، روز نخست 156 نفر، روز دوم 161 نفر و روز سوم 165 نفر در آزمون شرکت کردند.

آزمون جاری، چهارمین آزمون پایان ترم دانشکده مجازی به شمار می‌رود و نخستین گروه از دانشجویان این دانشکده با برگزاری این آزمون فارغ‌التحصیل می‌شوند.

تاریخ تشیع اثنی‌عشری، کلام شیعه، فرق تشیع، مذاهب فقهی، مذاهب اسلامی و تصوف و عرفان اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد، و شیعه‌شناسی در مقطع کارشناسی، رشته‌های تحصیلی دانشکده مجازی هستند.

پس از برگزاری آزمون در هر روز، نشستی توجیحی با حضور دانشجویان در خصوص ارتباط منسجم تر و بیشتر با دانشگاه، نحوه استفاده از سایت دانشگاه و برخی توصیه های دیگر برپا شد.

گفتنی است ثبت نام آزمون جذب دانشجو در مقطعه کارشناسی و کارشناسی ارشد غیر حضوری (مجازی)‌ اختصاصی طلاب برای سال تحصیلی 94 ـ‌ 95 نیز از یکم مرداد الی هجدهم شهریورماه 1394 از طریق سامانه ثبت نام به نشانی azmoon.urd.ac.ir آغاز و آزمون نیز روز جمعه بیستم شهریورماه برگزار خواهد شد.

دانشجویان می‌توانند در رشته‌های تاریخ تشیع، کلام شیعه، فرق شیعه، تصوف و عرفان، مذاهب فقهی، مذاهب کلامی، فلسفه هنر، حکمت و هنر اسلامی، فلسفه و کلام اسلامی، فلسفه دین و فلسفه اخلاق در مقطع کارشناسی ارشد،‌و شیعه‌شناسی در مقطع کارشناسی ثبت نام کنند.

برچسب ها : آزمون مجازی, دانشکده غیرحضوری