حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدیان مشاور فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب:
بی‌حجابی ره‌آورد غرب است و تعبیر حجاب اجباری غلط است
دکتر سید علی موسوی نژاد در گفتگو با شفقنا؛
موضع نیروهای مردمی و انصارالله در یمن تقویت شده است
حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب:
همکاری علمی در جنوب شرق کشور از اهداف دانشگاه ادیان است
بیانیه دانشگاه ادیان و مذاهب در واکنش به توهین به حضرت آیت‌الله العظمی سیستانی:
این اهانت دسیسه دشمنان قسم‌خورده اسلام و عراق است

آزمون پایان ترم دانشجویان مجازی برگزار شد

تاریخ انتشار: 1394/03/07

آزمون پایان ترم دانشجویان مجازی برگزار شد

آزمون پایان ترم دانشجویان دانشکده (غیرحضوری) روزهای پنجم، ششم و هفتم خردادماه 1394 در محل نمازخانه دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی دانشگاه، طبق جدول برگزاری آزمون، روز نخست 156 نفر، روز دوم 161 نفر و روز سوم 165 نفر در آزمون شرکت کردند.

آزمون جاری، چهارمین آزمون پایان ترم دانشکده مجازی به شمار می‌رود و نخستین گروه از دانشجویان این دانشکده با برگزاری این آزمون فارغ‌التحصیل می‌شوند.

تاریخ تشیع اثنی‌عشری، کلام شیعه، فرق تشیع، مذاهب فقهی، مذاهب اسلامی و تصوف و عرفان اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد، و شیعه‌شناسی در مقطع کارشناسی، رشته‌های تحصیلی دانشکده مجازی هستند.

پس از برگزاری آزمون در هر روز، نشستی توجیحی با حضور دانشجویان در خصوص ارتباط منسجم تر و بیشتر با دانشگاه، نحوه استفاده از سایت دانشگاه و برخی توصیه های دیگر برپا شد.

گفتنی است ثبت نام آزمون جذب دانشجو در مقطعه کارشناسی و کارشناسی ارشد غیر حضوری (مجازی)‌ اختصاصی طلاب برای سال تحصیلی 94 ـ‌ 95 نیز از یکم مرداد الی هجدهم شهریورماه 1394 از طریق سامانه ثبت نام به نشانی azmoon.urd.ac.ir آغاز و آزمون نیز روز جمعه بیستم شهریورماه برگزار خواهد شد.

دانشجویان می‌توانند در رشته‌های تاریخ تشیع، کلام شیعه، فرق شیعه، تصوف و عرفان، مذاهب فقهی، مذاهب کلامی، فلسفه هنر، حکمت و هنر اسلامی، فلسفه و کلام اسلامی، فلسفه دین و فلسفه اخلاق در مقطع کارشناسی ارشد،‌و شیعه‌شناسی در مقطع کارشناسی ثبت نام کنند.

برچسب ها : آزمون مجازی, دانشکده غیرحضوری

دانشکده رسانه و ارتباطات