امروزه ترکیب جمعیت امری برنامه ریزی شده است

تاریخ انتشار: 1394/02/27

امروزه ترکیب جمعیت امری برنامه ریزی شده است

یازدهمین نشست از دوره دوم سلسله نشست‌های علمی پژوهشکده ادیان و مذاهب با عنوان «بحران کاهش جمعیت و دیدگاه‌های فقهی درباره آن» با سخنرانی حجت‌الاسلام دکتر رضا اسلامی برگزار شد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی دانشگاه، دکتر رضا اسلامی در این نشست ابتدا بر این نکته تأکید کرد که بیگانگان در دشمنی خود از هیچ مسئله کوچک و بزرگی فروگذار نمی‌کنند چه رسد به مسئله مهم جمعیت.

وی هم‌چنین افزایش جمعیت در گذشته را تابع نظر پدر و مادر دانست و افزود که امروزه ترکیب جمعیت یک مسئله برنامه‌ریزی شده است و حتی فکر و فرهنگ مردم را بر اساس سیاست خود تغییر می‌دهند.

دکتر اسلامی نگرش مردم در دوره معاصر را معطوف به منافع فردی افراد دانست در حالی که هیچ‌کس از بعد اجتماعی به مسئله جمعیت و فرزندآوری توجه نمی‌کند.

وی در ادامه از نظر فقهی به بحث جمعیت و تأکید اسلام بر فرزندآوری، مبانی فقهی مربوط به زاد و ولد و فرزندآوری، و کاهش و افزایش جمعیت پرداخت.

گفتنی است این نشست از سوی پژوهشکده ادیان و مذاهب روز چهارشنبه 23 اردیبهشت‌ماه 1394 از ساعت 11:30 تا 13 در سالن کنفرانس شهید بهشتی برگزار شد.

برچسب ها : رضا اسلامی, کاهش جمعیت, پژوهشکده ادیان و مذاهب