پژوهشکده اخلاق و معنویت با سخنرانی دکتر مفتاح برگزار می‌کند:
جریان‌شناسی نقد معنویت عصر جدید در مسیحیت
انجمن علمی دانشکده شیعه‌شناسی دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند:
«رویکرد پدیدارشناسانه به باورها و آیین‌های عاشورایی»
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر شریعتمداری در گفت‌وگو با ایکنا:
امامت لازمه نظام دین و حفظ انسجام مسلمین است
دانشکده ادیان دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند:
نشست علمی تحولات آکادمیک دین‌پژوهی: بررسی آثار آکادمی دین آمریکا
با حضور استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه ادیان و مذاهب؛
یاد همکار تازه گذشته گرامی داشته شد
به قلم دکتر حمید بخشنده عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب؛
عید امامت علی علیه السلام

اسامی پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون دکتری سراسری سال 94 و زمان مصاحبه

تاریخ انتشار: 1394/02/22

اسامی پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون دکتری سراسری سال 94 و زمان مصاحبه

اسامی پذیرفته‌شدگان و زمان مصاحبه آزمون دکتری سراسری سال 94-95 به همراه مدارک لازم جهت حضور در مصاحبه طی اطلاعیه‌ای از سوی معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی اعلام شد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی، بر اساس این اطلاعیه، پذیرفته‌شدگان رشته‌های مختلف لازم است بر اساس جدول زمان‌بندی ذیل،‌ با در دست داشتن مدارک لازم نسبت به حضور در دانشگاه و شرکت در مصاحبه اقدام نمایند:

تصوف و عرفان اسلامی (مشاهده)

حکمت هنر دینی (مشاهده)

شیعه‌شناسی (مشاهده)

مذاهب فقهی(مشاهده)

مذاهب کلامی(مشاهده)

مطالعات تطبیقی ادیان - الهیات مسیحی (مشاهده)

تاریخ تشیع اثنی عشری (مشاهده)

مطالعات زنان (مشاهده)

مدارک لازم:

1. اصل مدرک کارشناسی ارشد یا کارنامه ریزنمرات.

تبصره: جهت معرفی ‌شدگانی که دانشجوی سال آخر دوره کارشناسی ارشد و یا دکتری حرفه‌ای بوده و حداکثر تا تاریخ 31 شهریورماه 1394 فارغ‌التحصیل می‌شوند، اصل گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک مطابق فرم مندرج در صفحه 37 دفترچه راهنمای شرکت در آزمون مذکور و فرم مندرج در صفحه 94 دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی ضروری است. (معدل مندرج در آن باید با معدل اعلامی به این سازمان یکسان باشد).

2. اصل مدرک کارشناسی یا کارنامه ریزنمرات.

تبصره 1) آن دسته از معرفی شدگانی که فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می‌باشند، علاوه بر اصل مدرک کارشناسی ناپیوسته می‌بایست اصل مدرک کاردانی را نیز ارائه کنند.

تبصره 2) معرفی شدگانی که به دلائلی قادر به ارائه اصل مدرک یا مدارک‌ مندرج در بندهای 1 و 2 فوق نمی‌باشند، لازم است اصل گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک را به همراه داشته باشند. (معدل مندرج در آن باید با معدل اعلامی به این سازمان یکسان باشد).

3. اصل شناسنامه و یا کارت ملی برای تطبیق مشخصات شناسنامه‌ای معرفی شده با اطلاعات ارسالی به سازمان سنجش آموزش کشور.

4. اصل گواهی مبنی بر عضویت هیئت علمی رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که به تأیید بالاترین مقام مسئول نیز رسیده باشد، برای آن دسته از معرفی شدگانی که از امتیاز مربی در این آزمون استفاده نموده‌اند.

تبصره: آن ‌دسته از معرفی شدگان برای مصاحبه که متقاضی استفاده از سهمیه مربی گردیده‌اند، موظف به ارائه گواهی معتبر در این خصوص می‌باشند. لازم به توضیح است مطابق ضوابط مربوط، منحصراً مربیان آموزشی رسمی (آزمایشی یا قطعی) دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا سایر دانشگاه‌هایی که دارای هیئت ممیزه مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باشند، مجاز به استفاده از سهمیه «مربی» در آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمه متمرکز سال 1394 می‌باشند. به عبارت دیگر مدرسان و اعضای هیئت علمی پیمانی، قراردادی، حق‌التدریس، دستیاران آموزشی و ... اجازه استفاده از این سهمیه را ندارند.

5. کلیه مستندات مربوط به سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی (مقاله، کتاب، تألیف و...)

6. تکمیل فرم پرسشنامه و همراه داشتن آن در زمان مصاحبه. (دانلود)

7. واریز مبلغ 50000 تومان به حساب 0105658904002 به نام  صندوق شهریه دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب و تحویل فیش مربوطه در زمان مصاحبه. (مبلغ مذکور توسط دستگاه کارت‌خوان در دانشگاه قابل پرداخت است)

تذکر: در صورت قبولی در بیش از یک رشته (و دعوت برای دو یا سه مصاحبه)،‌ واریز تنها مبلغ 50000 تومان برای همه مصاحبه‌ها کافی است.

8. دو قطعه عکس 4*3 (یک عدد به فرم پرسش‌نامه الصاق گردد)

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌ تلفن‌های 13- 32802610 - 025 زیر تماس بگیرید:

رشته‌های شیعه‌شناسی، تاریخ تشیع اثنی عشری: داخلی 221

رشته‌های مذاهب فقهی، مذاهب کلامی و عرفان و تصوف اسلامی: داخلی 240

مطالعات تطبیقی ادیان ـ الهیات مسیحی: داخلی 238

مطالعات زنان: داخلی 142

حکمت هنر دینی: 37830782

برچسب ها : آزمون دکتری, معاونت آموزش, مصاحبه ورودی

کیانی فرد

1394/02/24 - 10:14:22

با عرض سلام و تشکر
آیا متن پرسشنامه را می توان دستی پر کرد یا باید حتما تایپ شود؟
نام بانک دانشگاه درج نشده است ؟ آیا شماره کارت است و می توان از کلیه بانکها ی متصل به شتاب پرداخت کرد؟ آیا شماره حساب است چه بانکی؟ ممنون از راهنمایی

مرضیه

1394/03/04 - 19:15:58

با سلام کنکور دکتری دانشگاه ادیان مذاهب همان کنکور سراسری است یا اینکه کنکور جدا دارد ؟ با تشکر.

معصومه بهبودی اصل زنجانی

1394/03/06 - 13:19:24