حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد انصاری‌پور:
حدیث سلسله الذهب نشانگر ارتباط توحید و امامت است
گزارش حجت‌الاسلام دکتر شریعتمداری از نشست اسلام ـ‌ مسیحیت
از قم تا پادربورن
جلسه دفاع از رساله دکتری برگزار شد:
کنترل اجتماعی از دیدگاه فقه امامیه و شافعیه
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
نظام موضوعات نوپدید فریضه زکات در فقه مذاهب پنج‌گانه
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
بیشتر اهل‌سنت اندونزی محب اهل‌بیت(ع) هستند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
ترجمه نیمه دوم از بخش اول کتاب (Code Of Jewish Law)

حضور مشاور رئیس جمهوری روسیه در امور قومیت های مسلمان در دانشگاه

تاریخ انتشار: 1393/12/27

حضور مشاور رئیس جمهوری روسیه در امور قومیت های مسلمان در دانشگاه

ادوارد خاچوکایو، معاون بنیاد خیریه پشتیبانی فرهنگ علم و آموزش اسلامی روسیه در واپسین روزهای سال 93، دوشنبه 25 اسفند از دانشگاه ادیان و مذاهب بازدید کرد.

خاچوکایو که از چهره های برجسته و با تجربه روسیه در عرصه سیاست، فرهنگ و توسعه اجتماعی است در این بازدید از دانشگاه با دکتر انصاری پور، عضو هیئت علمی، به گفتگو نشست.

دکتر انصاری پور در این نشست از طرف حجت‌الاسالام والمسلمین نواب ریاست دانشگاه به میهمان بلندپایه روس خوشامد گفت.

انصاری پور سپس در گزارشی کوتاه درباره دانشگاه ادیان و مذاهب آقای خاچوکایو را در جریان ماهیت و آرمان ها و فعالیت های این دانشگاه قرار داد.

معاون بنیاد خیریه پشتیبانی فرهنگ علم و آموزش اسلامی روسیه نیز در این دیدار با ابراز خوشحالی از این دیدار درباره بنیاد مذکور سخن گفت و آن را تلاشی برای مقابله با افراط گرایی خواند و گفت: روسیه به شدت با تروریسم مسلمانان افراطی در چالش است و من با دعوت دولت در این موسسه با هدف مبارزه با تروریسم فعالیت می کنم. تروریست هایی که مدعی هستند می خواهند عدالت اجتماعی اسلامی را به دست خود پیاده کنند.

خاچوکایو که به رئیس جمهور روسیه در امور قومیت های مسلمان نیز مشاوره می دهد درباره اهداف این بنیاد گفت: ما در این بنیاد یک خط مشی سیاسی جدید برای مدیریت قومیت های مسلمان طراحی کرده ایم.

وی همچنین افزود: راه حل حذف فیزیکی تروریست ها در طولانی مدت جوابگو نیست لذا این موسسه بر اساس مدیریت فرهنگی قصد مقابله با تروریسم را دارد.

خاچوکایو اسلام را یک واحد کل دانست و افزود: شیعه و سنی همگی پیروان حضرت محمد (ص) هستند و باید از گسترش اختلافات جلوگیری کنند.

دکتر انصاری پور نیز در این دیدار با اشاره به رویکرد دانشگاه درباره راه های مبارزه اصولی با افراط گرایی گفت: به نظر ما یکی از بهترین راه ها تاسیس مراکز دانشگاهی و دعوت از مسلمانان برای آموزش های دانشگاهی است چون این آموزش آنان را از افراط دور می کند و آماده گوش فرا دادن منطقی به سخنان دیگران می کند.

انصاری پور افزود: سنت پیامبر هم همین بوده است. ایشان هرگز برای ترویج دین جنگ نکردند و در دوره رسالت و در سیره پیامبر نیز ترور و آدمکشی نداشتیم همچنانکه ایشان روز فتح مکه را روز مرحمت دانست.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر انصاری پور در پایان خاطرنشان کرد: بررسی عالمانه تاریخ اسلام نشان می دهد که تفکر افراطی جایی در آن ندارد.

خاچوکایو نیز در پایان گفتگویش با عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به سیره اجتماعی پیامبر گفت: ایشان راه راست را به ما نشان دادند.

او افزود: خداوند ما را به عنوان خلیفه خود در زمین گماشت. ماموریت ما اصلاح در زمین است و نیاز ما برای تحقق این هدف دانش است؛ واقعیتی که در ملاقات با بزرگان مسلمانان روسیه هم همواره گفته ام و می گویم.

درپایان، ادوارد خاچوکایو، معاون بنیاد خیریه پشتیبانی فرهنگ علم و آموزش اسلامی روسیه از کتابخانه دانشگاه دیدار کرد.

برچسب ها : معاون بنیاد اسلامی روسیه, ادوارد خاچوکایو, دکتر انصاری پور