با سخنرانی دکتر عمار ابوطالبی برگزار شد؛
بیست و پنجمین پیش نشست همایش بین المللی حضرت حمزه (ع)
دکتر حمیدرضا شریعتمداری در گفت‌وگو با ایکنا:
کسانی تفکر غیردینی و ضد دینی را در دانشگاه‌ها القا می‌کنند
یادداشتی از دکتر سید حسن اسلامی اردکانی؛
حكمت عملي در زورباي يوناني
به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی؛
مراسم جشن میلاد حضرت‌ فاطمه زهرا(س) برگزار شد
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از مداحان اهل‌بیت علیهم‌السلام:
هیئت کانون جهاد تبیین است؛ نقش خود را در مقابل جنگ رسانه‌ای علیه ملت بیابید
حجت الاسلام توانا مطرح کرد؛
حسن صباح ادعای امامت نداشت
آیت الله پناهنده مطرح کرد؛
عبادت بدون معرفت معنا ندارد
سفیر کشور فرانسه تاکید کرد؛
مسلمانان عضو فعال جامعه فرانسه هستند

جمعیت هلال احمر و دانشگاه ادیان و مذاهب اهداف مشترکی دارند

تاریخ انتشار: 1400/10/19

جمعیت هلال احمر و دانشگاه ادیان و مذاهب اهداف مشترکی دارند

دکترپیرحسین کولیوند در دیدار با رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب ، با اشاره به اهداف مشترک این دو مجموعه، بر تعامل در عرصه های مختلف تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ دکتر پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر در دیدار با حجت الاسلام و المسلمین سیدابوالحسن نواب در خصوص ظرفیت‌های همکاری بین دو مجموعه گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب یک سرمایه است و اهداف مشترکی با جمعیت هلال احمر دارد که زمینه همکاری را فراهم می‌کند.
وی افزود: مشخصا جمعیت هلال احمر آماده همکاری با دانشگاه ادیان و مذاهب در زمینه های علمی و آموزشی است و در این راستا می توان از دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب در زمینه امدادرسانی به صورت داوطلبانه پس از طی کردن دوره های تخصصی استفاده کرد.
رئیس جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر و دانشگاه ادیان و مذاهب در همکاری با نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر می توانند هم افزایی خوبی داشته و با توان بیشتر در عرصه‌های مختلف خدمت‌رسانی کرد. بی شک امروز با همکاری بین دستگاهی می توان به موفقیت‌های بیشتری دست پیدا کرد.

حجت الاسلام و المسلمین سیدابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب نیز در جریان این دیدار با اشاره به اهداف مشترک جمعیت هلال احمر و دانشگاه ادیان، گفت: دانشگاه ادیان متشکل از 10 هزار دانشجو از 40 کشور مختلف است که می تواند در عرصه‌های مختلف بشردوستانه به کمک جمعیت هلال احمر آید.
وی افزود: همبستگی انسانی، تلاش در جهت صلح و رفع آلام بشری از اهداف مهم دانشگاه ادیان و مذاهب است که می تواند زمینه همکاری با جمعیت هلال احمر را فراهم کند.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب تصریح کرد: ظرفیت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب به گونه‌ای است که می توان از آن در عرصه امدادرسانی بین المللی بهره برد و نیروهای متخصصی در این عرصه تربیت شده‌اند و امروز این ظرفیت می تواند به صورت کامل در اختیار جمعیت هلال احمر قرار گیرد و یک همکاری مثبت شکل گیرد.
در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد مهدی تسخیری معاون ارتباطات و امور بین الملل دانشگاه ادیان و مذاهب نیز  با اشاره به فعالیت‌های بین المللی دانشگاه ادیان و مذاهب خواستار توسعه همکاری جمعیت هلال احمر با دانشگاه ادیان و مذاهب شد.

برچسب ها : جمعیت هلال احمر, دانشگاه ادیان و مذاهب

دانشکده رسانه و ارتباطات