با سخنرانی دکتر عمار ابوطالبی برگزار شد؛
بیست و پنجمین پیش نشست همایش بین المللی حضرت حمزه (ع)
دکتر حمیدرضا شریعتمداری در گفت‌وگو با ایکنا:
کسانی تفکر غیردینی و ضد دینی را در دانشگاه‌ها القا می‌کنند
یادداشتی از دکتر سید حسن اسلامی اردکانی؛
حكمت عملي در زورباي يوناني
به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی؛
مراسم جشن میلاد حضرت‌ فاطمه زهرا(س) برگزار شد
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از مداحان اهل‌بیت علیهم‌السلام:
هیئت کانون جهاد تبیین است؛ نقش خود را در مقابل جنگ رسانه‌ای علیه ملت بیابید
حجت الاسلام توانا مطرح کرد؛
حسن صباح ادعای امامت نداشت
آیت الله پناهنده مطرح کرد؛
عبادت بدون معرفت معنا ندارد
سفیر کشور فرانسه تاکید کرد؛
مسلمانان عضو فعال جامعه فرانسه هستند

جذب اعضای هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده در سال ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: 1400/09/02

جذب اعضای هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده در سال ۱۴۰۰

پژوهشکده زن و خانواده مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران جهت جذب اعضای هیئت علمی در سال ۱۴۰۰ اعلام فراخون داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از خبرگزاری حوزه، «پژوهشکده زن و خانواده» برای تکمیل اعضای هیئت علمی خود در حوزه های پژوهشی «امر جنسی/ جنسیت و تربیت»، «آسیب های اجتماعی زنان/ خانواده»، «مطالعات راهبردی زنان و خانواده»، «اقتصاد، زن و خانواده» و «مسائل حقوقی زنان و خانواده» اقدام به جذب می کند.

شرایط جذب اعضای هیئت علمی:

داوطلبان لازم است دارای مدرک سطح ۴ حوزه یا دکتری دانشگاه و حداکثر ۴۰ سال سن باشند.

رویکرد اسلامی پژوهشکده مورد توجه قرار گیرد. اولویت جذب در همه ظرفیت‌ها غیر از شرایط اختصاصی با طلاب حوزه علمیه، به ویژه خواهران است.

داشتن دو اثر پژوهشی (کتاب، مقاله) متناسب با حوزه‌های پژوهشی مرتبط و مورد تایید ارزیابان پژوهشکده، در اولویت جذب مؤثر خواهد بود.

فارغ التحصیلان مقطع دکتری مطالعات زنان با توجه به رویکرد رساله، مجاز به انتخاب همه ردیف‌های جذب هستند؛ و برای جذب در ردیف «مسائل حقوقی زنان و خانواده» باید تحصیلات عالی حوزوی نیز داشته باشند.

محل خدمت اعضای هیئت علمی برای داوطلبان خواهر سکونت خانوادگی در قم یا تهران است و داوطلبان برادر نیز متعهد به حضور در قم یا تهران خواهند بود.

پس از بررسی پیشینه علمی و پژوهشی، از داوطلبان برای حضور در جلسه مصاحبه دعوت خواهد شد و داوطلبانی که در مصاحبه تخصصی احراز صلاحیت شده‌اند به مصاحبه عمومی دعوت می‌شوند و جذب نهایی اعضای هیئت علمی پس از تأیید هیئت ممیزه خواهد بود.

گفتنی است، تا زمان تأیید نهایی عضو در هیئت ممیزه، فرد به عنوان پژوهشگر مقیم در پژوهشکده مشغول فعالیت خواهد بود.

علاقه مندان تا پایان آذرماه ۱۴۰۰ فرصت دارند با مراجعه به نشانی اینترنتی wrc.ir نسبت به ثبت نام و تکمیل اطلاعات خود اقدام کنند و همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره ۰۲۵۳۲۱۴۴۶۹۱ تماس بگیرند.

پژوهشکده زن و خانواده در قم بلوار الغدیر، کوچه ۱۰ پلاک ۵ واقع شده است و نشانی این پژوهشکده در تهران نیز بلوار کشاورز، خیابان نادری، کوچه شهید حجت دوست، پلاک ۵۶ می باشد.

برچسب ها : جذب هیئت علمی, زن و خانواده, دانشگاه ادیان و مذاهب

دانشکده رسانه و ارتباطات