با صدور حکمی از سوی رئیس دانشگاه؛

ثبت‌نام آزمون زبان‌های خارجی آغاز شد

تاریخ انتشار: 1400/08/22

ثبت‌نام آزمون زبان‌های خارجی آغاز شد

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی به منظور احراز توانایی دانشجویان مقطع دکتری اقدام به برگزاری آزمون زبان‌های خارجی (عربی و انگلیسی) می‌نماید.

دانشگاه ادیان و مذاهب بر اساس شیوه‌نامه اجرایی خود و هم‌چنین قوانین و مقررات آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام به برگزاری آزمون زبان‌های خارجی در دو زبان عربی و انگلیسی می‌نماید. بر اساس آیین‌نامه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشجویان مقطع دکتری تخصصی باید مطابق با شیوه‌نامه‌های داخلی مؤسسات آموزشی، دارای توانایی در یکی از زبان‌های خارجی باشند.

بر این اساس معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب به منظور احراز توانایی دانشجویان مقطع دکتری اقدام به برگزاری آزمون زبان‌های خارجی (عربی و انگلیسی) می‌نماید. کسب درجه قبولی در این آزمون (شصت از صد معادل دوازده از بیست) برای انجام مراحل دفاع از رساله دکتری تخصصی برای کلیه دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه ادیان و مذاهب ضروری است.

داوطلبانی که از سایر دانشگاه‌های کشور اقدام به شرکت در این آزمون می‌نمایند، توجه داشته باشند این دانشگاه پس از تصحیح اوراق امتحانی بر اساس درخواست داوطلبان گواهی دال بر شرکت در آزمون و نمره کسب شده در آزمون را ارائه خواهد نمود. این گواهی قابل استعلام از طریق درگاه اینترنتی خاص دانشگاه می‌باشد و از نظر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه دارای اعتبار می‌باشد. بدیهی است این دانشگاه تعهدی مبنی بر پذیرش نمره کسب شده و حدنصاب مورد قبول در سایر مراکز آموزشی کشور بر عهده ندارد.

زمان برگزاری آزمون:

جمعه 26 آذر 1400 ساعت 10 صبح

شروع فرایند آزمون ساعت 9:30 خواهد بود و درب‌های حوزه آزمون از ساعت 9 باز خواهد بود.

شیوه برگزاری آزمون:

آزمون به شیوه چهارگزینه‌ای شامل یک‌صد سؤال می‌باشد که مدت پاسخ‌گویی به سؤال‌ها صد و بیست دقیقه ("120) خواهد بود. سؤال‌ها شامل سؤال‌های قواعد، ادبیات، ترجمه، درک مطلب، لغت و مهارت شنیداری است.

چگونگی ثبت‌نام برای آزمون:

داوطلبان برای ثبت‌نام باید به سامانه آزمون‌های زبان به آدرس azmoonlanguage.urd.ac.ir  مراجعه نمایند. داوطلبان هنگام ثبت‌نام باید همه بخش‌های ضروری سامانه را با دقت و صادقانه تکمیل نمایند. داوطلبان محترم توجه داشته باشند اطلاعات مذکور برای مراحل بعدی (ازجمله صدور گواهی شرکت در آزمون) استفاده خواهد شد؛ بنابراین مؤکداً درخواست می‌شود در درج اطلاعات دقت نمایید.

آخرین مهلت ثبت نام:

هزینه آزمون:

مبلغ پانصد هزار تومان (5.000.000 ریال) که به صورت آنلاین در سامانه قابل پرداخت است.

منابع پیشنهادی آزمون اشتمال

1. کتاب مبادی العربیه ج4

2. کتاب قرائت و درک متون، اثر دکتر مسعود فکری

3. کتاب العربیه بین یدیک ج 2 و 3

4. کتاب فن ترجمه، اثر دکتر رضا ناظمیان

5. فهم المسموع

مکان برگزاری آزمون:

قم، شهرک پردیسان، بلوار شهید مولوی، روبه‌روی مسجد امام صادق(ع)، دانشگاه ادیان و مذاهب

تذکر مهم:

با توجه به شرایط عمومی کشور، ممکن است مکان آزمون تغییر کند که متعاقباً اعلام خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره آزمون با شماره 02532802611 الی 13 (داخلی 133 در ساعات اداری) و یا همراه  09361374405 (آقای مفرح) تماس بگیرید.

لازم به توضیح است معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی به عنوان مجری برگزار کننده آزمون دانشگاه،هیچ گونه مسئولیتی در خصوص کلاس‌های آموزشی ندارد.

برچسب ها : تافل, اشتمال, دانشگاه ادیان و مذاهب, دانشجویان دکتری

دانشکده رسانه و ارتباطات