معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی خبر داد؛
اسلام دین رحمت و مهربانی است
حجت‌الاسلام والمسلمین محمد‌مهدی تسخیری؛
شاهد وحدت اسلامی و تقریب در مقام عمل باشیم
در بازدید مهمانان کنفرانس وحدت تصریح شد:
تاکید بر استفاده از ظرفیتهای دانشگاه ادیان و مذاهب
دفتر تقریب مذاهب اسلامی برگزار می‌کند؛
طالبان و وحدت اقوام و مذاهب، گمشده افغانستان
یادداشتی از دکتر سید حسن اسلامی اردکانی ؛
اخلاق و چالش‌هاي زمانه
با سخنرانی امام جمعه پاوه برگزار می شود؛
نشست بسترهای وحدت اهل سنت و شیعه در غرب کشور

تحول در کشور باید بر پایه علم و دانشگاه باشد

تاریخ انتشار: 1400/07/19

تحول در کشور باید بر پایه علم و دانشگاه باشد

دکتر سید ابراهیم رئیسی در آئین بازگشایی رسمی سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری کشور گفت: ما در کشور نیازمند تحول هستیم و این تحول حتما باید بر پایه علم و دانشگاه باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از اداره‌ کل روابط عمومی وزارت علوم، حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور در مراسم نمادین آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی اظهار کرد: توفیقی است برای بنده که در آغاز سال تحصیلی جدید در جمع فرهیختگان، اساتید و کارمندان و دانشجویان حضور پیدا کنم.

وی افزود: امیدوارم سال بسیار پر برکتی برای تمام مراکز علمی، فرهنگی و پژوهشی برای کشور باشد و انشالله دانشگاه‌ها امسال متمایز از همه سال‌های پیشین، همراه با موفقیت‌های چشمگیر و گام‌های بلندی بردارند.

رئیس جمهور گفت: کشور ما با داشتن دانشگاه‌های فعال و استادان برجسته و مقالات ارزشمند می‌تواند جایگاه بسیار رفیع‌تر از این را پیدا کند. ما می‌توانیم با همت بلند استادان، پژوهشگران و خانواده بزرگ دانشگاه، گام‌های بلندی را در جهت پیشرفت کشور برداریم.

وی بیان کرد: ما در کشور نیازمند تحول هستیم و این تحول حتماً باید بر پایه علم و دانشگاه باشد.

حجت الاسلام رئیسی تاکید کرد: در کنار دستیابی به واکسن، باید دستیابی به درمان قطعی کرونا در دستور کار قرار گیرد و حتماً از نگاه‌ها و اندیشه‌های نو استقبال شود.

وی گفت: در بسیاری از حوزه‌ها به خصوص کشاورزی در استان خراسان رضوی با کمک دانشگاه فردوسی مشهد توانستیم برخی از مشکلات آنها را حل کنیم. بازرسی‌ها باید مبتنی بر علم و شاخص‌های گوناگون باشند تا قضاوت‌ها و داوری‌ها عادلانه و دقیق باشند.

دکتر رئیسی ادامه داد: دانشگاهیان حتماً باید در ارتباط با مسئله کشور به دولت کمک کنند. رسیدن به مسائل آموزشی، حقوقی و رفاهی موجود در دانشگاه‌ها باید از سوی وزارت علوم مورد توجه قرار بگیرد.

رئیس جمهور بیان کرد: متناسب سازی حقوق تمام دست اندرکاران کشور را بحث مهمی می‌دانیم و باید با برنامه ریزی مناسب، نظام عادلانه پرداخت کشور را در این زمینه بکار ببریم.

وی گفت: ظرفیت‌های کشور نشان می‌دهد که هیچ بن بستی در پیشبرد اهدافمان نداریم. پیشرفت در تمام حوزه‌ها نشان داد که می‌توانیم تحریم‌ها را کنار گذاشته و گام‌های بزرگی را برداریم.

هم جذب دانشجو و هم تحقیقات و پژوهش‌ها در دانشگاه‌ها باید هدفمند باشند. کارهای علمی ممکن است دستگاه‌های اجرایی نداشته باشند اما تحقیق و پژوهش در دانشگاه‌ها باید تقاضا محور باشند.

دکتر رئیسی تاکید کرد: پیگیری اشتغال دانشجویان جزو مسائل ابتدایی است که باید حل شود و یقین دارم که با همت تمام مسئولان حتماً مشکلات رفع خواهد شد. ما با تکیه بر جهاد علمی و عملی می‌توانیم این مهم را تحقق بخشیم، چرا که کشور ما دارای ظرفیت‌های ارزشمندی است.

دانشکده رسانه و ارتباطات
دانشکده دین و هنر