به قلم حسن طاهری دانش‌آموخته دانشگاه ادیان و مذاهب؛
هیمالیای انسانیت و شرف
معاونت پژوهشی دانشکده شیعه‌شناسی برگزار می‌کند:
اهمیت روش در مطالعات شیعه‌شناسی با تکیه بر تحقیقات استوارت
یادداشتی از دکتر سید حسن اسلامی؛
دین و تکامل: مرور کتاب
حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب:
قدس، آرمان امت اسلامی است
به قلم دکتر حمید بخشنده:
شهید و شهادت
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی اعلام کرد:
اختصاص سهمیه تحصیل رایگان در مقطع دکتری
دکتر سید حسن اسلامی اردکانی مطرح کرد؛
قدسیت در مقام حیرت درک می‌شود

آیت‌الله امینی به اندازه دیناری با بیت‌المال ارتباط برقرار نکرد

تاریخ انتشار: 1400/02/11

آیت‌الله امینی به اندازه دیناری با بیت‌المال ارتباط برقرار نکرد

مراسم اولین سالگرد ارتحال آیت‌الله ابراهیم امینی، یار دیرین امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب، عضو فقید مجلس خبرگان رهبری و از استادان برجسته حوزه علمیه قم، با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در این آیین با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی آیت‌الله امینی گفت: ایشان مرد علم، عمل، تقوا، فضیلت، جهاد، اجتهاد، وارستگی، سادگی، کیاست، سیاست و دیانت بود.

نواب اضافه کرد: آیت‌الله امینی از بزرگان علم و عملی است که مثل او را در حوزه علمیه قم کم داریم؛ مردی که صفا، سادگی، ساده‌زیستی، صراحت‌ لهجه و صداقت را همه را باهم یک‌جا داشت و وامدار کسی نشد.

وی افزود: اندیشه قرآنی و فلسفی ایشان از آبشخور علامه طباطبایی سیراب می‌شد و در فقه و اصول از فکر امام خمینی(ره) برخوردار بود و در مشی سیاسی، اجتماعی و انقلابی شاگرد و دل‌داده امام بزرگوار بود.

نواب ادامه داد: آیت‌الله امینی از معدود بزرگانی بود که به فکر خود، آینده خود و مصلحت نبود؛ بلکه به فکر وظیفه‌اش، جامعه‌اش، نسل جوان، کودکان و تعلیم و تربیت بود و به این اندیشه بود که جامعه به چه چیزی نیاز دارد. لذا این مرد بزرگ، اندیشه‌هایش را از کودکان تا بزرگسالان و برای همگان تبیین کرد.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب خاطرنشان کرد: ایشان حدود ۵۰ سال پیش به فکر تألیف کتاب‌های تعلیمات دینی برای کلاس اول ابتدایی افتاد، چرا که به فکر انجام وظیفه خود بود.

وی اظهار کرد: آیت‌الله امینی نزدیک به چهل جلد کتاب تألیف کرد و بسیاری از کتاب‌های او به زبان‌های دیگر ترجمه شد و کارهای ایشان در نوع خودش نمونه بود.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان این‌که ارتباط آیت‌الله امینی همیشه با مردم محفوظ بود، تأکید کرد: ایشان بر حسب نیاز زمان می‌نوشت،به تکلیف خود عمل می‌کرد و کتابی را می‌نوشت که جامعه به آن نیاز داشت.

نواب با بیان این‌که ایشان همراه امام خمینی(ره) و از شاگردان خاص ایشان بود، گفت: ایشان در بُعد سیاسی دل‌داده امام راحل(ره) بود و قبل از انقلاب، جزو افرادی بود که درس خارج امام خمینی(ره) را شروع کرد.

وی افزود: آیت‌الله امینی مبارزات سیاسی خود را با مبارزات امام خمینی(ره) شروع کرد و پس از تبعید امام،جزو گروهی بود که راه امام خمینی(ره) را ادامه داد که بعدها به تشکیل جامعه مدرسین منجر شد و آیت‌الله امینی از اعضای اصلی آن گروه بود.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب خاطرنشان کرد: این عالم فرزانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در همه سنگرها نقش حیاتی و ماندگار داشت.

وی با اشاره به مسئولیت‌های ایشان بعد از انقلاب اسلامی ایران بیان کرد: ایشان سیاست را با تدبیر، عقلانیت و دفاع از مظلوم همراه کرد و در همه این پست‌ها، ناصحِ امین برای همه مسئولان و مردم بود.

نواب تأکید کرد: آیت‌الله امینی در همه دوران زندگی خود از امام خمینی(ره)، رهبر معظم انقلاب و ولایت فقیه با همه وجود دفاع می‌کرد.

برچسب ها : آیت الله امینی, سید ابوالحسن نواب, دانشگاه ادیان و مذاهب

دانشکده رسانه و ارتباطات