حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر جعفرطیاری:
ماه مبارک رمضان فرصت بسیار خوبی برای تمرین خودسازی است
مقاله ای از دکتر سید حسن اسلامی اردکانی ؛
ضعف معنا در میان نام‌ها
دکتر رحمان بوالحسنی خبر داد؛
فراخوان جذب مدرس در دانشگاه ادیان و مذاهب
به قلم دکتر حمید بخشنده؛
استغفار، ذکری مانع‌زدا

مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره حراست برگزار شد

تاریخ انتشار: 1399/12/28

مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره حراست برگزار شد

مراسم تودیع رئیس پیشین و معارفه رئیس جدید اداره حراست دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در مراسمی که به حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب و کلیه معاونان و رؤسای دانشکده‌ها و مدیران دانشگاه برگزار شد، از زحمات رئیس پیشین اداره حراست دانشگاه ادیان و مذاهب با اهدای لوحی تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم هم‌چنین علیرضا عبداللهی به عنوان رئیس جدید اداره حراست دانشگاه ادیان و مذاهب معرفی گردید.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در این مراسم گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب با توجه به گسترش فعالیت‌های بین‌المللی خود و توسعه فعالیت‌های علمی و بین‌المللی‌اش در بخش حراست نیز نیازمند یک بازنگری و توسعه بود که با انتصاب جناب آقای عبداللهی و تجربیات ایشان از این نظر اطمینان خاطر پیدا کرده‌ایم.

جناب آقای علیرضا عبداللهی رئیس جدید اداره حراست نیز از پذیرش این سمت به عنوان انجام وظیفه و در اختیار گذاشتن تجربیات خود یاد کرد.

برچسب ها : دانشگاه ادیان و مذاهب, سید ابوالحسن نواب, تودیع, معارفه

دانشکده رسانه و ارتباطات