حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر جعفرطیاری:
ماه مبارک رمضان فرصت بسیار خوبی برای تمرین خودسازی است
مقاله ای از دکتر سید حسن اسلامی اردکانی ؛
ضعف معنا در میان نام‌ها
دکتر رحمان بوالحسنی خبر داد؛
فراخوان جذب مدرس در دانشگاه ادیان و مذاهب
به قلم دکتر حمید بخشنده؛
استغفار، ذکری مانع‌زدا

رستاخیز طبیعت ملتی کهن چون ایرانیان را به تکاپو واخواهد داشت

تاریخ انتشار: 1399/12/29

رستاخیز طبیعت ملتی کهن چون ایرانیان را به تکاپو واخواهد داشت

در آستانه سال جدید و آغاز بهار طبیعت حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب پیام تبریکی صادر کرد.

متن پیام رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح زیر است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ

یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ

بهار فرامی‌رسد و جان و جهان حیات دوباره‌ای پیدا می‌کند و بنا به سنت دیرین ایرانیان، شوق دیدار و میل به سفر اوج می‌گیرد؛ اما شیوع ویروسِ ناخوانده، می‌رود تا همچون نوروز گذشته، راه را بر نشست و برخاست‌ها و گشت‌وگذارها ببندد. با این همه، نیروی نهفته در رستاخیز طبیعت و معنا و معنویت پنهان در نو شدن زمین و زمان، آنچنان قدرتمند است که حتماً باز، ملتی کهن چون ایرانیان را به تکاپو واخواهد داشت و به‌یقین ترکیبی از سنت‌های ایرانی و اسلامی و تلاقی نوروز و شعبان، ماه بهار دل‌ها، مردمان را به جستن و یافتن راه‌های نو برای همدلی و مواسات برمی‌انگیزد.

اینجانب با تبریک آغاز سال 1400 و فرارسیدن بهار طبیعت، به همه تلاشگران عرصه علم و دانش خداقوت گفته، از درگاه پروردگار بلندمرتبه برای آنها آرزوی سلامتی و کامیابی دارم. همچنین از کوشش‌های مؤمنانه جهادگران حوزه سلامت، سپاس دوچندان دارم.از بارگاه الهی برای مردم صبور و فهیم ایران اسلامی، سالی سرشار از سلامتی، رشد، رفاه و موفقیت خواهانم.

سید ابوالحسن نواب

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب