طی حکمی از سوی نماینده ولی فقیه در استان گلستان؛
رئیس مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور منصوب شد
در گفتگو با دکتر خان‌صنمی عضو بنیاد ملی نخبگان مطرح شد:
دانشگاه ادیان و مذاهب از سرآمدان بنیاد نخبگان
مدیر انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب خبر داد:
عرضه آثار صاحب‌قلمان دانشگاه ادیان و مذاهب در کتابسرا
با همکاری دانشگاه ادیان و مذاهب و دانشگاه پادربورن آلمان؛
مدرسه زمستانه ادیان برگزار می‌شود
دکتر حمیدرضا شریعتمداری مطرح کرد؛
حضرت فاطمه(س)؛ تجسم رسالت و مسئولیت

ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد بدون آزمون

اطلاعیه پذیرش و ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان بدون آزمون کارشناسی و کارشناسی‌ارشد‌ سازمان سنجش آموزش کشور ورودی بهمن 99 دانشگاه ادیان و مذاهب

آن دسته از داوطلبان کارشناسی‌ارشد سازمان سنجش آموزش کشور سال 99 ، که نتیجه نهایی پذیرش ایشان بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی، قبول در یکی از کدرشته‌محل‌های دانشگاه ادیان و مذاهب است، باید بر اساس توضیحات ذیل اقدام به ثبت‌نام برای نیم‌سال دوم سال تحصیلی 1400 ـ 1399 نمایند.

ضمن عرض خیرمقدم به دانشجویان ورودی جدید اعلام می‌شود ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان در دو مرحله به صورت اینترنتی و حضوری و یا پستی صورت می‌گیرد. پذیرفته‌شدگان لازم است نسبت به پیش‌ثبت‌نام اینترنتی حداکثر تا 30 دی‌ماه اقدام نمایند.

پس از تکمیل ثبت‌نام اینترنتی با مراجعه حضوری به دانشگاه از روز یک‌شنبه 21 دی‌ماه نسبت به تشکیل پرونده و ارائه مدارک لازم برای ثبت‌نام نهایی اقدام نمایند.
با هماهنگی انجام شده با مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب، داوطلبانی که نسبت به ثبت‌نام حضوری در دانشگاه مشکل دارند، می‌توانند ثبت‌نام خود را از طریق ارسال پستی مدارک ثبت‌نام تا مرحله پایانی و دریافت شماره دانشجویی انجام دهند.

تمام پذیرفته‌شدگان کارشناسی و کارشناسی‌ارشد بر اساس قوانین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در هنگام ثبت‌نام نهایی در دانشگاه ادیان و مذاهب باید مدرک تحصیلی پایه خود (دیپلم و یا پیش‌دانشگاهی برای ثبت‌نام در مقطع کارشناسی؛ و کارشناسی‌ و یا سطح دو حوزوی برای ثبت‌نام در مقطع کارشناسی ارشد) را ارائه نمایند. مدرک تحصیلی ارائه شده ضمن دلالت بر فارغ‌التحصیلی از مقطع قبلی باید حاکی از فارغ‌التحصیلی پیش از تاریخ 30/11/1399 باشد. هرگونه مدرک فارغ‌التحصیلی با تاریخ بعد از 30/11/1399 قابل قبول نبوده و دانشجو در هر مرحله از تحصیل که قرار داشته باشد، بر اساس قوانین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اخراج شده، عواقب بعدی آن بر عهده دانشجو بوده و حق هیچ‌گونه اعتراضی ندارد.

چنانچه داوطلبی بنا بر دلایلی نتواند در هنگام ثبت‌نام این مدرک را ارائه نماید، موظف است فرم تعهد رفع کسری مدرک تحصیلی خود را چاپ نموده به تأیید معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب برساند.

تذکر 1: در قسمت تعهدنامه‌ها، پذیرفته‌شدگان برای تکمیل ثبت‌نام اینترنتی باید تمام تعهدنامه‌ها را تأیید نمایند.

تذکر2: پذیرفته‌شدگان محترم مقطع کارشناسی ارشد باید شهریه علی‌الحساب نیم‌سال اول تحصیلی خود به مبلغ 15.000.000 ریال (یک و نیم میلیون تومان) را پرداخت نمایند. پذیرفته‌شدگان محترم مقطع کارشناسی نیز باید شهریه علی‌الحساب نیم‌سال اول تحصیلی خود به مبلغ 5.000.000 ریال (نیم میلیون تومان) را پرداخت نمایند. این پرداخت در مرحله ثبت‌نام اینترنتی و از طریق سامانه شاپرک متصل به سامانه دانشجویی به صورت مستقیم انجام می‌شود.
برای اطلاع بیشتر و یا پاسخ‌گویی به سؤالات پذیرفته‌شدگان پیرامون مسائل مالی و شهریه دانشجویی می‌توانید با شماره 32802610 – 025 (داخلی 160) تماس حاصل فرمایید.

تذکر3: تمام داوطلبان محترم در زمان ثبت‌نام اینترنتی باید مدارک ذیل را اسکن و تصویر آن را بارگذاری نمایند و از بارگذاری و استفاده از تصاویر تهیه شده با موبایل جداً خودداری نمایند.

مدارک لازم

1.    عکس 3×4 با زمینه سفید؛
2.    شناسنامه تمام صفحات آن؛
3.    کارت ملی، پشت و روی کارت ملی؛
4.    مدرک پایه تحصیلی؛
5.    مدرک وضعیت نظام وظیفه (ویژه دانشجویان مرد).

تذکر 4: پذیرفته‌شدگان نهایی برای اطلاع از نحوه انتخاب واحد و برنامه درسی خود باید پس از دریافت شماره دانشجویی به دانشکده مربوطه مراجعه نمایند و یا برای اطلاع از چگونگی انتخاب واحد و راهنمایی در مورد کلاس‌ها و مسائل آموزشی با شماره داخلی 210 ـ 32802611ـ025 تماس بگیرید.

پذیرفته‌شدگان باید بعد از پیش ثبت‌نام اینترنتی به همراه مدارک ذیل برای تکمیل مراحل ثبت‌نام با مراجعه حضوری به دانشگاه پرونده تحصیلی خود را تکمیل نمایند:

1. اصل مدرک تحصیلی پایه به همراه یک کپی از آن؛
2. دو قطعه عکس 3×4 با زمینه سفید؛
3. فرم نظرسنجی تکمیل شده؛
4. شناسنامه و کارت ملی برای احراز هویت داوطلب.

داوطلبان می‌توانند به جای حضور در دانشگاه مدارک ردیف‌های 1 تا 3 را از به همراه کپی مدارک ردیف چهار با هماهنگی به صورت پستی ارسال کنند. برای دریافت فرم‌های مورد نیاز و دریافت اطلاعات لازم نسبت به ثبت‌نام، به‌خصوص ارسال پستی مدارک، از طریق لینک‌های ذیل در پیامرسان ایتا اقدام نمایند.

آدرس دانشگاه ادیان و مذاهب (برای ثبت نام حضوری کلیه رشته‌ها):
دانشگاه ادیان و مذاهب، قم ـ پردیسان ـ روبه‌روی مسجد امام صادق(ع)
(تلفن تماس 02532802610 داخلی‌های300 و 103)

قابل توجه پذیرفته‌شدگان رشته حکمت هنرهای دینی:
پرداخت هزینه شهریه علی الحساب نیم‌سال اول باید در مدرسه اسلامی هنر صورت بپذیرد
آدرس مؤسسه هنر و اندیشه اسلامی (برای پذیرفته‌شدگان رشته حکمت هنرهای دینی)
مدرسه اسلامی هنر، قم ـ بلوار بسیج (30 متری هنرستان) ـ نبش کوچه 20
(تلفن تماس 02537830782)