ارسال مقاله

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

نشریات دانشگاه ادیان و مذاهب

دو فصل نامه پژوهش نامه امامیه

این نشریه با رتبه علمی پژوهشی و درجه (ب) از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سال 1394 آغاز به نشر کرده است. هم اکنون جناب آقای دکتر اسحاق طاهری سردبیری آن را به عهده دارد و تا به اکنون 15 شماره را منتشر ساخته است. این نشریه در راستای اهداف دانشگاه ادیان و مذاهب، در جهت گسترش عقلانیت و نشر معارف دینی در پی تحقق اهداف و چشم‌اندازهای زیر است: تاریخ شیعه امامیه: بررسی و تحلیل ماهیت، ظهور، رشد و بالندگی و تطورات تاریخی شیعه امامیه در بستر‌های تاریخی، معرفتی و نیز مظاهر تمدنی آن؛ جغرافیای تاریخی شیعه امامیه: بررسی محدوده جغرافیای شیعه امامیه در طول تاریخ و قبض و بسط آن در نواحی گوناگون چهان؛ اعتقادات: بررسی و تحلیل آموزه‌های اعتقادی شیعه امامیه در گستره عام آن در بستر‌های توحید، نبوت، امامت، جهان‌شناسی، انسان‌شناسی، فرجام‌شناسی؛ شعائر، احکام، اخلاقیات و آموزه‌های معنوی شیعه امامیه؛ مطالعه تطبیقی در بسترهای یادشده و ارائه ددیگاه‌های علمی تحلیلی در این زمینه.

دو فصل نامه شیعه پژوهی

این نشریه با رتبه علمی پژوهشی و درجه (ب) از کمیسیون نشریات حوزه علمیه از سال 1393 آغاز به نشر کرده است. هم اکنون جناب آقای دکتر محمدحسن نادم سردبیری آن را به عهده دارد و تا به اکنون 22 شماره را منتشر ساخته است. این نشریه در راستای اهداف دانشگاه ادیان و مذاهب، در جهت گسترش عقلانیت و نشر معارف دینی در پی تحقق اهداف و چشم‌اندازهای زیر است: تاریخ شیعه: بررسی و تحلیل ماهیت، ظهور، رشد و بالندگی و تطورات تاریخی شیعه در بسترهای تاریخی، معرفتی و نیز مظاهر تمدنی آن؛ جغرافیای تاریخی شیعه: بررسی محدوده جغرافیای شیعه در طول تاریخ و قبض و بسط آن در نواحی گوناگون جهان؛ اعتقادات: بررسی و تحلیل آموزه‌های اعتقادی شیعه در گستره عام آن در بسترهای توحید، نبوت، امامت، جهان‌شناسی، انسان‌شناسی، فرجام‌شناسی؛ شعائر، احکام، اخلاقیات و آموزه‌های معنوی شیعه؛ مطالعه تطبیقی در بسترهای یادشده و ارائه دیدگاه‌های علمی تحلیلی در این زمینه.

دو فصل نامه هفت آسمان

این نشریه با رتبه علمی ترویجی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سال 1378 آغاز به نشر کرده است. هم اکنون جناب آقای دکتر محمد جاودان سردبیری آن را به عهده دارد و تا به اکنون 84 شماره را منتشر ساخته است. این نشریه در راستای اهداف دانشگاه ادیان و مذاهب، در جهت گسترش عقلانیت و نشر معارف دینی در پی تحقق اهداف و چشم‌اندازهای زیر است: تاریخ ادیان و مذاهب؛ بررسی ماهیت، ظهور، رشد و بالندگی، تطورات و حتی گاه افول ادیان و مذاهب و ارائه دیدگاه‌های و تحلیل‌های علمی در این زمینه؛ جغرافیای تاریخی ادیان و مذاهب؛ نگاه محققانه به محدودة جغرافیایی ادیان و مذاهب در طول تاریخ و قبض و بسط آنها در نواحی گوناگون جهان؛ منابع حجیت در ادیان و مذاهب؛ بررسی تحلیلی و نقد متون مقدس ادیان و مذاهب و منبع‌شناسی آموزه‌ها، آداب و رسوم، اخلاق و حتی شعائرآن‌ها؛ اعتقادات؛ بررسی، تحلیل و نقد آموزه‌های اعتقادی ادیان و مذاهب در شاخه‌های مبدأ‌شناسی، غایت‌شناسی، جهان‌شناسی، انسان‌شناسی، فرجام‌شناسی؛ شعائر، احکام و اخلاقیات؛ بررسی تحلیلی و نظریه‌پردازی در ریشة شعائر دینی، تبیین ملاک‌های احکام عملی و نیز تبیین نظام اخلاقی؛ مطالعات تطبیقی در بستر‌های بالا و ارائه ندیدگاه‌های تحلیلی در این زمینه.

دو فصل نامه مطالعات تطبیقی مذاهب فقهی

این نشریه با رتبه علمی پژوهشی و درجه (ب) از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سال 1400 آغاز به نشر کرده است. هم اکنون جناب آقای دکتر محسن ملک افضلی اردکانی سردبیری آن را به عهده دارد و تا به اکنون 3 شماره را منتشر ساخته است. این نشریه در راستای اهداف دانشگاه ادیان و مذاهب، در جهت گسترش عقلانیت و نشر معارف دینی در پی تحقق اهداف و چشم‌اندازهای زیر است: مطالعه تخصصی فقه و اجتهاد؛ مبانی و اصول استنباط؛ مبانی رجالی و حدیث‌شناسی؛ تاریخ تطور مکاتب و مناهج اجتهادی؛ روش‌ها و اصول استنباط؛ افکار و اندیشه‌های اجتهادی فقهای بزرگ مذاهب فقهی؛ و دیگر موضوعات مرتبط.

دو فصل نامه مطالعات فقهی حقوقی زن و خانواده

این نشریه با رتبه علمی پژوهشی و درجه (ب) از کمیسیون نشریات حوزه علمیه از سال 1397 آغاز به نشر کرده است. هم اکنون جناب آقای دکتر جواد حبیبی‌تبار سردبیری آن را به عهده دارد و تا به اکنون 10 شماره را منتشر ساخته است. این نشریه در راستای اهداف دانشگاه ادیان و مذاهب، در جهت گسترش عقلانیت و نشر معارف دینی در پی تحقق اهداف و چشم‌اندازهای رو به رو است: مطالعات خانواده؛ مباحث حقوقی؛ فقهی؛ جنسیتی؛ اجتماعی. دکتر سید محمد مهدی حسین پور ادامه داد: دانشگاه ادیان و مذاهب از بدو تأسیس نسبت به انتشار آثار علمی از کتاب گرفته تا مقالات علمی اهتمام ورزیده است. دانشگاه ادیان و مذاهب به تدریج با گسترش و توسعه کمی و کیفی خود، بر تعداد نشریات علمی پژوهشی خود افزوده است. دکتر حسین پور ادامه داد: دانشگاه ادیان و مذاهب 9 نشریه علمی را به تازگی راه‌اندازی کرده است که حوزه فعالیت تمام آن‌ها به نوعی مرتبط با ادیان و مذاهب است و به زبان‌های فارسی، انگلیسی و عربی منتشر خواهند شد.

دو فصل نامه پژوهش نامه مذاهب اسلامی

این نشریه با رتبه علمی پژوهشی و درجه (ب) از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سال 1393 آغاز به نشر کرده است. هم اکنون جناب آقای دکتر علی اله‌بداشتی سردبیری آن را به عهده دارد و تا به اکنون 17 شماره را منتشر ساخته است. این نشریه در راستای اهداف دانشگاه ادیان و مذاهب، در جهت گسترش عقلانیت و نشر معارف دینی در پی تحقق اهداف و چشم‌اندازهای زیر است: مطالعه درباره مذاهب کلامی اسلامی، اعم از مذاهب کلامی شیعی و سنی؛ مذاهب فقهی اسلامی، اعم از شیعی و سنی؛ سلسله‌های تصوف و عرفان؛ مطالعات تطبیقی در بستر‌های یادشده و دیدگاه‌های علمی تحلیلی در این زمینه؛ و دیگر موضوعات مرتبط.

دو فصل نامه پژوهش های ادیان

این نشریه با رتبه علمی پژوهشی و درجه (ب) از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سال 1392 آغاز به نشر کرده است. هم اکنون جناب آقای دکتر سید حسن اسلامی اردکانی سردبیری آن را به عهده دارد و تا به اکنون 20 شماره را منتشر ساخته است. این نشریه در راستای اهداف دانشگاه ادیان و مذاهب، در جهت گسترش عقلانیت و نشر معارف دینی در پی تحقق اهداف و چشم‌اندازهای زیر است: تاریخ ادیان؛ بررسی ماهیت، ظهور، رشد و بالندگی، تطورات و حتی گاه افول ادیان و ارائه دیدگاه‌ها و تحلیل‌های علمی در این زمینه؛ جغرافیای تاریخی ادیان؛ نگاه محققانه به محدودة جغرافیایی ادیان در طول تاریخ و قبض و بسط آنها در نواحی گوناگون جهان؛ منابع حجیت در ادیان؛ بررسی تحلیلی و نقد متون مقدس ادیان و منبع‌شناسی آموزه‌ها، آداب و رسوم، اخلاق و حتی شعائر ادیان؛ اعتقادات؛ بررسی، تحلیل و نقد آموزه‌های اعتقادی ادیان در شاخه‌های مبدأ‌شناسی، غایت‌شناسی، جهان‌شناسی، انسان‌شناسی، فرجام‌شناسی؛ شعائر، احکام و اخلاقیات؛ بررسی تحلیلی و نظریه‌پردازی در ریشة شعائر دینی، تبیین ملاک‌های احکام عملی و نیز تبیین نظام اخلاقی؛ مطالعات تطبیقی در بستر‌های بالا و ارائه دیدگاه‌های تحلیلی در این زمینه.

الهیات و فلسفه معاصر

در راستای اهداف دانشگاه ادیان و مذاهب، در جهت گسترش عقلانیت و نشر معارف دینی دانشکده فلسفه تصمیم به انتشار مجله علمی پژوهشی گرفته است و تا به اکنون دو شماره این نشریه به چاپ رسیده است. این نشریه در پی تحقق اهداف و چشم‌اندازهای زیر هست: جایگاه و نقش الاهیات در فلسفه‌ی معاصر؛ بررسی ماهیت، ظهور، رشد و بالندگی، تطورات و افول اندیشه‌های الاهیاتی جدید و قدیم و ارائه دیدگاه‌های علمی و تحلیل‌ تأثیر الاهیات در حوزه‌های گوناگون فلسفه معاصر؛ گستره‌ی اندیشه‌های الاهیاتی در ادیان و انتشار تحقیقات در باب اندیشه‌های فلسفی معاصر در ارتباط با تاریخ و توسعه و تضییق نظام‌های الاهیاتی در ایران و جهان؛ معرفی و تتبع در منابع الاهیاتی و احیای میراث فلسفی اسلام و ایران با توجه به الاهیات معاصر و فلسفه در دوران جدید و معاصر؛ تصحیح و بررسی تحلیلی و نقد متون الاهیاتی بر اساس دیدگاه‌های فلسفی معاصر و منبع‌شناسی آموزه‌ها، نظام‌ها، دیدگاه‌های الاهیات فلسفی؛ تبیین قواعد کلی در فلسفه معاصر و الاهیات؛ بررسی، تحلیل و نقد مبانی و قواعد کلی در نظام‌های گوناگون فلسفی و ارتباط آنها با الاهیات، قواعد کلی فلسفی درحوزه‌های خداشناسی، انسان‌شناسی، وجودشناسی و معرفت‌شناسی؛ بررسی کارکردها و ظرفیت‌های فلسفه‌ی معاصر در الاهیات جدید و قدیم؛ بررسی تحلیلی و نظریه‌پردازی در کارکردها و ظرفیت‌های فلسفه‌ی معاصر برای گشودن افق‌های تازه در الاهیات، تبیین کاربردهای اندیشه‌های فلسفی در حوزه‌های دین، اخلاق، انسان، معرفت؛ مطالعات تطبیقی در زمینه‌های بالا و ارائه‌ی دیدگاه‌های علمی، تحلیلی و مقایسه‌ای بین الاهیات اسلامی و دیگر دیدگاه‌های الاهیاتی قدیم و معاصر.