آیین کاتولیک و مسیحیت ارتدوکس

تاریخ چاپ:
قیمت:

چکیده:

تقریباً از آغاز تمدن، یعنی بیش از 10000 سال پیش، دین تاریخ انسان را شکل داده است. امروزه بیش از نیمی از جمعیت جهان پیرو یک دین بزرگ هستند یا به یک سنت معنوی بومی عمل می‌کنند. در بسیاری از جوامع قرن بیست و یکم، از جمله ایالات متحد آمریکا، دین همچنان زندگی مردم را شکل می‌دهد و در سیاست و فرهنگ نقش محوری دارد. و در جوامع سراسر جهان، تنوع فزایندهٔ قومی و فرهنگی به پیدایش مجموعهٔ متنوعی از دین‌هایی انجامیده است که در کنار یکدیگر به اجرای شعائر خود می‌پردازند. از این رو، بسیار ضروری است که در حد اعلای امکان با دین‌های جهان آشنا شویم

«مجموعهٔ ادیان جهان»، که این کتاب یکی از آن‌ها است، زمینه را برای رسیدن به این هدف آماده می‌کند. این مجموعه طوری نوشته و طراحی‌شده است که هم برای دانش‌پژوهان جالب‌توجه باشد و هم خوانندگان معمولی. در این کتاب‌ها خطوط کلی سنت‌های دینی بزرگ و نهادهای دینی عصر ما به زبانی روشن و قابل‌فهم عرضه‌شده‌اند. در هر یک از جلدهای این مجموعه، نقاطی از جهان که دین خاصی در آن رواج دارد، خاستگاه‌ها و تاریخچهٔ آن دین، معتقدات اصلی و شعائر مهم آن، و خدماتی که به تمدن جهان کرده است شرح داده‌شده‌اند. تصویرهایی که به‌دقت انتخاب‌شده، متن را کامل می‌کنند، و ستون‌های جانبی صفحات، نقشه، فهرست واقعیت‌های مسلم، واژه‌نامه، کتاب‌شناسی و نمایه در آن‌ها گنجانده‌شده‌اند تا خوانندگان را دررسیدن به درکی کامل‌تر دربارهٔ موضوع یاری کنند.

این کتاب‌ها کمک خواهند کرد تا برای خواننده روشن شود که دین اصولاً دربارهٔ چیست و شباهت‌ها و تفاوت‌های موجود در سنت‌های معنوی بزرگی که امروزه در سراسر جهان رواج دارند، آشکار خواهند ساخت.