با حضور نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت صورت…

رونمایی از اثر «بررسی اسناد زیارت دولت مردان مسلمان از حرم رضوی»

در همایش بین‌المللی دیپلماسی حج و زیارت از کتاب «بررسی اسناد زیارت دولت‌مردان مسلمان از حرم رضوی» رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این کتاب به  قلم رضا تقی‌زاده نائینی دانشجوی دکتری تصوف و عرفان اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب نگاشته شده است.
در این کتاب گزارشی از سفرهای دولت‌مردان مسلمان به شهر مشهد مقدس و حضور در حرم رضوی ارائه شده است. در این اثر، بازدید ۷۶ شخصیت صاحب‌منصب مانند پادشاه، رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر، وزرای دولتی و … از ۲۲ کشور مورد بررسی قرار گرفته است. پژوهش صورت گرفته بر اساس اسناد سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و اسناد آستان قدس رضوی و خبرگزاری‌های معتبر انجام گرفته است.
افراد مورد اشاره از فرق مختلف مسلمان و از کشورهای اسلامی آسیایی و آفریقایی مانند هندوستان، پاکستان، یمن، سنگال، سودان، افغانستان، مالزی و … می‌باشند.