حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر امیر جوان‌آراسته:

بزنگاه ها و فتنه ها هویت واقعی انسان را نشان می دهد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر امیر جوان‌آراسته در مراسمی که مناسبت بزرگداشت حماسه نهم دی برگزار شد، ضمن یادآوری اهمیت این روز مهم و تاریخی گفت: خداوند حجتش را بر بندگان کامل می‌کند. امیرالمؤمنین وقتی در نهج‌البلاغه اهداف آمدن پیامبران را برمی‌شمارند اشاره می‌کنند که یکی از اهداف، تمام شدن حجت بر بندگان است ما در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که خداوند حجت را به وضوح برای ما بیان کرده است.

وی افزود: انسان در زندگی عادی خودش، مشکلی ندارد اما در بزنگاه‌ها هویت خود را نشان می‌دهند و آن‌جاست که نشان می‌دهد که خود را چگونه تطبیق می‌دهد. وقتی بزنگاه‌ها و دوراهی‌ها پیش می‌آید و باید تصمیم بگیریم، آن‌جاست که نشان می‌دهد انسان چه در خود دارد. اگر خود را نساخته باشیم در امتحان نمی‌توانیم خود را درست کنیم.

گفتنی است این مراسم روز سه‌شنبه نهم دی‌ماه 1399 بعد از نماز ظهر و عصر در محل نمازخانه دانشگاه ادیان و مذاهب به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.