با صدور پیامی؛

تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت حجت الاسلام شهیدی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با صدور پیامی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی شهیدی، رئیس سابق بنیاد شهید انقلاب اسلامی را تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت روحانی مجاهد و عالم خدوم، حجت‌الاسلام والمسلمین جناب سید محمدعلی شهیدی مایه تأسف و تأثر گردید.

سال‌ها خدمت ایشان در مجلس شورای اسلامی و دولت جمهوری اسلامی، در کنار فعالیت‌ها و سوابق مبارزاتی و فرهنگی، نشان از اثرگذاری ایشان در نظام اسلامی و جامعه روحانیت دارد.

اینجانب ضمن تسلیت به خاندان‌های محترم شهیدی و رسولی محلاتی و نیز حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای ناطق نوری، جناب مهندس آخوندی و جناب حجت‌الاسلام دکتر سعید مهدوی کنی، و همه دیگر بازماندگان ایشان، از خدای متعال، برای وی غفران و رضوان الهی را مسئلت نموده، امیدوارم سال‌ها خدمت ایشان به خانواده‌های گران‌قدر شهدا و ایثارگران، ذخیره ایشان در روز واپسین باشد.

سید ابوالحسن نواب

رئيس دانشگاه ادیان و مذاهب