فراسوی حلقه؛

اثر دانش آموخته دانشگاه ادیان و مذاهب برگزیده کتاب سال بانوان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، فراسوی حلقه؛ بررسی انتقادی عرفان حلقه (کیهانی) نوشته دکتر فاطمه مغیثی فارغ‌التحصیل رشته تصوف و عرفان اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب، در گروه علمی اخلاق و عرفان کتاب سال بانوان به عنوان اثر شایسته تقدیر برگزیده شد.

این کتاب برآیند تلاشهای مؤلف در دو حوزه می‏باشد. نخست مشاهدات عینی وی است که شامل سال‌ها ارتباط با مسترهای طرفدار عرفان حلقه، بررسی تجربیات آنان در این رویارویی و حتی مشاهده آسیب‌دیدگان از عرفان حلقه و مشاوره‌‏هایی که با او داشته‌اند. سنخ دوم، بررسی‌های مطالعاتی است که بر متن‏های عرفان حلقه انجام داده است. بنابراین مجموع مشاهدات عینی و مطالعات کتابخانهای، کتاب حاضر را پدید آورده است.

روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب این موفقیت را به مجموعه دانشگاه ادیان و مذاهب به‌ویژه دانشکده عرفان و بانوان فرهیخته دانشگاه ادیان و مذاهب تبریک می‌گوید.