با صدور پیامی؛

تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت حجت الاسلام راستگو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با صدور پیامی درگذشت مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن راستگو را تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت فاضل عامل و روحانی محبوب چند نسل از کودکان و نوجوانان این سرزمین، حجت‌الاسلام والمسلمین آقای محمدحسن راستگو را به خانواده، بازماندگان و همه شاگردان و علاقه‌مندان ایشان تسلیت عرض می‌کنم.

خاطره‌ها و نگاره‌هایی که ایشان با هنرمندی‌های خیره‌کننده‌اش بر دل و جان فرزندان این مُلک در دهه‌های شصت و هفتاد رقم زد و صدها طلبه‌ای که به عنوان مربی دینیِ کودک و نوجوان پرورانْد، یاد او و راه درخشان او را در ذهن و ضمیر نسل‌های متمادی زنده نگاه خواهد داشت و به فضل الهی، ذخیره ماندگار او در دنیای واپسین خواهد شد.

از خدای متعال می‌خواهم تا او را که همواره بی‌هیچ چشم‌داشتی، در اندیشه تبلیغ و تربیت دینی و فرهنگی بود، از غفران و رضوان بیکرانش برخوردار فرموده، با محمد و آل محمد صلی الله و علیه و آله و سلم محشور گرداند!

سید ابوالحسن نواب

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب