با حضور استادان دانشگاه ادیان و مذاهب؛

دوره مقدماتی تربیت پژوهشگر جریان شناسی ادیان ابراهیمی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هیئت اندیشه‌ورز اسلام، ادیان و ارتباطات میان فرهنگی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان، دوره مقدماتی تربیت پژوهشگر جریان‌شناسی ادیان ابراهیمی را برگزار می‌کند.

بررسی آموزه‌های مسیحیت و نقد آن و بررسی آموزه‌های یهود و نقد آن، موضوعاتی است که در این دوره به آن‌ها پرداخته خواهد شد.

در این دوره، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهدی فرمانیان، دکتر احمدرضا مفتاح، استاد آرش آبایی و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهراب صادق‌نیا از استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب به عنوان مدرس حضور خواهند داشت.

این دوره که به صورت مجازی برگزار می‌شود، روز چهارشنبه 21 آبان ماه ۱۳۹۹ ساعت 6 عصر افتتاح می‌گردد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام برای شرکت در این دوره مقدماتی از طریق لینک زیر اقدام نمایند.

ثبت نام