اعتراض استادان دانشگاه ادیان و مذاهب به اقدام رئیس‌جمهور فرانسه؛

توهین به مقدسات را نمی توان در چهارچوب آزادی بیان قرار داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب در سخنانی اقدام امانوئل مکرون رئیس‌جمهور فرانسه در حمایت از توهین به پیامبر گرامی اسلام(ص) را محکوم کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری قائم‌مقام رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدیان مشاور فرهنگی رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی سلطانی رئیس دانشکده مذاهب اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حمیدرضا شریعتمداری رئیس دانشکده فلسفه و دکتر محمد جاودان عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب در کلیپی تصویری ضمن انتقاد از این اقدام رئیس‌جمهور فرانسه، جهانیان را به صلح و دوستی و احترام به باورهای همه انسان‌ها از مسلمانان گرفته تا پیروان دیگر ادیان الهی دعوت کرده‌اند.

گفتنی است در پی انتشار مجدد کاریکاتورهای توهین‌آمیز به ساحت مقدس نبی اکرم صلی الله علیه و آله و سلم، امانوئل مکرون رئیس‌جمهور فرانسه از این اقدام، حمایت و آن را در راستای آزادی بیان ارزیابی کرد. این اقدام با واکنش گسترده در سراسر جهان اسلام مواجه شد.

برای مشاهده کلیپ، کلیک کنید