حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر الهی‌منش:

بهترین چیزی که می توان در روز عرفه از خداوند خواست، خود خداوند است

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر رضا الهی‌منش عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب روز پنجشنبه نهم مردادماه 1399 در سخنانی بعد از نماز ظهر و عصر، به تبیین فضیلت روز عرفه پرداخت و گفت: روز عرفه‌ روزی است که کسانی که توفیق نداشته‌اند در شب قدر مستحق رحمت الهی گردند، در این روز به درگاه الهی روی آورند تا خداوند آنان را مورد آمرزش خود قرار دهد.

وی افزود: اگر انسانی نیت خیر انسانی را در دل داشته باشد، به ثواب آن می‌رسد. لذا باید روز عرفه که تنها تعداد معدودی از افراد می‌توانند در ایام حج به فیض آن نائل شوند، به نیت حجاج بیت الله الحرام، روی به سوی خداوند بیاوریم و از فضیلت و ثواب این روز بهره‌مند شویم.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر الهی‌منش در پایان گفت: این ماه در آستانه ماه محرم قرار دارد و حضرت مسلم بن عقیل (ع) سفیر و فرستاده امام حسین(ع) به کوفه، در این روز به شهادت رسید.