طی حکمی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛

دکتر اسلامی به عضویت در کارگروه وزارتی اخلاق در پژوهش منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی حکمی از سوی دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سید حسن اسلامی عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب به عضویت در کارگروه وزارتی اخلاق در پژوهش منصوب شد.

مدت اعتبار این حکم، سه سال می‌باشد.

گفتنی است کارگروه وزارتی اخلاق در پژوهش در راستای آیین‌نامه اجرای قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی به فعالیت می‌پردازد.

در بخشی از این حکم آمده است:

امید است با استعانت از خداوند متعال با حضور فعال و تلاش وافر برای اجرای دقیق شرح وظایف کارگروه با هدف ارتقای اعتبار علمی کشور، صیانت از مالکیت فکری و رعایت حقوق مادی پژوهشگران، ارج نهادن به اصول اخلاق علمی و پایبندی به آن در جامعه علمی و ارتقای کیفیت تولیدات علمی تلاش کنید و بر اساس آموزه‌های دین مبین اسلام در مسیر توسعه و ترویج اخلاق در امور علمی گام بردارید.