در گفت‌وگو با قائم‌مقام ریاست دانشگاه اعلام شد:

دنیا باید بداند فلسطین تنها نیست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی جعفرطیاری در گفت‌وگویی با روابط عمومی دانشگاه، ضمن دعوت همگان به شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس، گفت: امسال هم بر همه مسلمانان آزاده جهان لازم است که با شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، از ملت مظلوم فلسطین حمایت کنند.

وی افزود: امسال با توجه به این‌که رژیم آمریکا، بیت‌المقدس پایتخت همیشگی فلسطین را به عنوان پایتخت رژیم منحوس اسرائیل انتخاب کرده و دم از «معامله قرن» می‌زند، شرکت در این راهپیمایی بیش از پیش اهمیت خود را نشان می‌دهد.

قائم‌مقام ریاست دانشگاه هم‌چنین گفت: دنیا باید بداند فلسطین تنها نیست و همه مسلمانان برای دست‌یابی به آرمان فلسطین و دفاع از حقوق مردم مظلوم آن، دست در دست هم نهاده و خشم مقدس خود را بر توطئه‌گران و دشمنان اسلام فرود خواهند آورد.

جعفرطیاری در پایان گفت: تنها راه رهایی قدس شریف، هم‌پیمانی و هم‌بستگی مسلمانان است و شرکت در این راهپیمایی گامی کوچک است در این راستا است.