مدیر حوزه های علمیه استان سمنان مهمان دانشگاه شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن رستمیان مدیر حوزه‌های علمیه استان سمنان و امام جمعه موقت شهر دامغان روز پنجشنبه یازدهم بهمن‌ماه 1397 ضمن حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب با فعالیت‌های دانشگاه آشنا شد.

وی در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام والمسلمین یوسف غضبانی رئیس مرکز آموزش‌های الکترونیک و آزاد و حجت‌الاسلام جعفرفخرآذر مدیر فرهنگی دانشگاه و دبیر مجمع نمایندگان دانشگاه ادیان و مذاهب درباره ظرفیت‌ها و زمینه‌های همکاری دو طرف بحث و تبادل نظر کرد. وی هم‌چنین از کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب بازدید به عمل آورد.

در این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدمهدی تقوی نماینده دانشگاه ادیان و مذاهب در استان سمنان نیز حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن رستمیان مدیر حوزه‌های علمیه استان سمنان را همراهی می‌کرد.

گفتنی است استان سمنان دارای بیش از هزار طلبه مستقر، سیزده مدرسه علمیه و سه مدرسه تخصصی با محوریت کلام، تفسیر و تبلیغ است.