تقويت همكاری با هيئت اندیشه ورز دین و سلامت

جلسه تقویت همکاری بین دانشگاه ادیان و مذاهب واحد مشهد و هیأت اندیشه ورز دین و سلامت حوزه علمیه خراسان با حضور آقایان سجادی و عادل از همکاران واحد مشهد به میزبانی دبیر هیئت اندیشه ورز دین و سلامت حجت الاسلام والمسلمین روحانی بسطامی در محل دفتر این هیئت در مورخ 29 خرداد ماه برگزار شد.

در این جلسه جناب اقای سجادی به معرفی دانشگاه ادیان و مذاهب و فعالیت های آموزشی و پژوهشی این مجموعه پرداخت و ضمن معرفی رشته های روان شناسی شخصیت، روانشناسی عمومی و اخلاق گرایش فلسفه اخلاق و تأکید بر بورسیه بودن برخی از رشته ها برای طلاب و برگزاری کلاس ها در واحد مشهد، به تشریح ظرفیت های همکاری این دو مرکز علمی پرداخت.

در این دیدار حجت الاسلام و المسلمین روحانی بسطامی ضمن خوش آمد گویی و استقبال از جلسه برگزار شده ضمن قول مساعدت در جهت همکاری در تبلیغات و اطلاع رسانی طلاب جهت ادامه تحصیل در دانشگاه ادیان و مذاهب، برگزاری دوره های کوتاه مدت آموزشی با موضوع مشاوره و روانشناسی عمومی با همکاری دانشگاه ادیان و مذاهب و هیئت اندیشه ورز دین و سلامت و استفاده از ظرفیت های علمی این دو نهاد را پیشنهاد کردند. ایشان همچنین از بورسیه برخی رشته ها مثل فلسفه اخلاق و برگزاری کلاس ها در واحد مشهد استقبال کردند.

در پایان جناب آقای امید عادل با تشریح نحوه جذب دانشجو و تحصیل در دانشگاه ادیان و مذاهب به هیئت اندیشه ورز دین و سلامت بروشور ها و پوستر های تبلیغاتی را جهت اطلاع رسانی به طلاب حوزه علمیه خراسان توسط هیئت اندیشه ورز دین وسلامت تحویل دادند.