با حضور ریاست دانشگاه در پاکستان؛

تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه ادیان و مذاهب و دانشگاه قائد اعظم پاکستان امضا شد

دانشگاه قائد اعظم پاکستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با حضور ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب در صدر هیئتی در دانشگاه قائد اعظم پاکستان تفاهم‌نامه همکاری میان این دو دانشگاه  امضا شد.

بر اساس این گزارش، در این تفاهم‌نامه که به امضای رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب و همچنین رئیس دانشگاه قائد اعظم پاکستان دکتر شایسته سهیل در حضور رئسای ۱۴ دانشکده این دانشگاه رسیده است هر دو دانشگاه برای ارتقای سطح علمی اساتید و دانشجویان خود شرایط تبادلات دانشجو و استاد را فراهم کرده و به دنبال تحقق آن گام بر خواهند داشت.

همچنین بر اساس این تفاهم‌نامه هر دو دانشگاه به دنبال گسترش برنامه‌های پژوهش مشترک و انتشار کتاب و نشریات مشترک خواهند بود و تلاش خواهند که اقدامات مفید و موثری در این زمینه بردارند.