به همت معاونت پژوهش؛

کارگاه نگارش مقالات علمی جهت انتشار در نشریات بین‌المللی برگزار می‌شود

معاونت پژوهش دانشگاه جهت ارتقای کیفیت پژوهش‌های دانشگاه و همچنین گسترش ابعاد پژوهش در سطح بین‌المللی، کارگاه نگارش مقالات علمی جهت انتشار در نشریات علمی بین‌المللی برای اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار می‌کند.

کارگاه نگارش مقالات علمی جهت انتشار در نشریات بین‌المللی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاونت پژوهش دانشگاه ادیان و مذاهب با هدف گسترش و توسعه فعالیت‌های علمی خود در حوزه پژوهش ککارگاه نگارش مقالات علمی برای اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند.

براساس این گزارش استاد این کارگاه دکتر فرید پروانه، عضو هیئت علمی گروه زبان انگلیسی دانشگاه آزاد قم می‌باشد.

کارگاه نگارش مقالات علمی، روزهای پنج‌شنبه از ساعت ۸ الی ۱۲ در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.

زمان شروع کارگاه ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۱ خواهد بود و مدت آن ۱۲ جلسه می‌باشد.

شایان ذکر است از آنجا که ظرفیت شرکت‌کنندگان در دوره محدود است (4 تا 8 نفر)، لازم است متقاضیان رزومه علمی خود را حداکثر تا 4 اسفند ماه به آقای دکتر محمد حیدرپور در واحد علم‌سنجی دانشگاه تحویل دهند و از میان آنها افراد بر حسب اولویت انتخاب خواهند شد.

شرایط شرکت‌کنندگان در کارگاه نگارش مقالات علمی:

1. ارائۀ رزومه علمی
  2. ارائۀ پیش‌نویس مقاله‌ای که قرار است در طول دوره تکمیل شود