دکتر مصطفی فرهودی خبر داد؛

«دوره مقدماتی مطالعات مثنوی معنوی» در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود

به همت دانشکده عرفان دانشگاه ادیان و مذاهب سلسله نشست‌های «دوره مقدماتی مطالعات مثنوی معنوی» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر مصطفی فرهودی رئیس دنشکده عرفان دانشگاه ادیان و مذاهب با اعلام خبر برگزاری سلسله نشست‌های «دوره مقدماتی مطالعات مثنوی معنوی» گفت: این دوره به همت دانشکده عرفان دانشگاه ادیان و مذاهب و با همکاری مؤسسه فرهنگی هنری سروش جستار و انجمن علمی فلسفه و حکمت اسلامی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

دکتر فرهودی بیان کرد: «شاخصه‌های زیست معنوی در مثنوی»، «تأثیر مبانی عرفانی بر آموزه‌های زیست معنوی»، «مولانا و مثنوی از نگاه مستشرقان»، «فرااخلاق و اخلاق هنجاری در مثنوی»، «تقابل خیر و شر در مثنوی»، «مبانی زیباشناختی بیان شعری در مثنوی» از سرفصل های این دوره می‌باشند.

رئیس دانشکده عرفان افزود؛ این دوره با حضور و ارائه‌ی استاد محمدعلی مجاهدی (پروانه)، منوچهر صدوقی سها، امیر جوان آراسته، احمد شهدادی، محمود شیخ و سید احمد فاضلی در شش جلسه برگزار خواهد شد.

گفتی است این دوره  از دوشنبه ۱۰ بهمن ماه تا سه‌شنبه ۱۶ اسفند ماه در تالار امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.