دانشکده علوم و معارف قرآن برگزار کرد؛

جلسه تقدیر از اعضای گروه علمی خواهران

به گزارش مسئول دفتر دانشکده، جلسه تقدیر و تشکر از اعضای گروه علمی خواهران در روز چهارشنبه ۲۱ دی ماه ۱۴۰۱ به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زهرا (س) در دفتر رئیس دانشکده برگزار شد. دکتر ملانوری رئیس دانشکده ضمن تشكر از تلاش اعضای گروه علمی خواهران گفت: بی تردید دستاوردهای ارزشمند دانشگاه ادیان و مذاهب حاصل همت، همدلی و همکاری صمیمانه شما و سایر همکاران در دانشگاه است. ایشان با تاكيد بر افزايش فعاليت هاي علمی – پژوهشی دانشکده در ابعاد مختلف، بر ارائه راهکارهای پیشنهادی اعضای گروه جهت ارتقای فضای علمی دانشکده در مباحث قرآنی نيز تاكيد نمود. در ادامه اعضای گروه علمی نقطه نظرات خود را مورد بحث قرار دادند و در پايان جلسه از اعضای گروه علمی تقدير و تشكر شد و به رسم يادبود هدايايی اهدا گرديد. در این جلسه سرکار خانم دکتر مکارم ترجمان، سرکار خانم آسیه استادی، سرکار خانم دکتر زینب السالم و سرکار خانم نرگس بهشتی مورد تجلیل واقع شدند.