به همت دانشکده علوم و معارف قرآن برگزار شد؛

تقدیر از معاون سابق آموزشی و پژوهشی دانشکده

به همت دانشکده علوم و معارف قرآن جلسه ای به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) برای کارمندان این دانشکده برگزار شد. در ابتدای این برنامه که بعد از نماز ظهر و عصر روز سه شنبه ۲۰ دی ماه ۱۴۰۱ برگزار شد، آقای قاسم باباجانی پور مدیر کل حمایت و پشتیبانی فرهنگی دانشگاه ضمن بیان برخی از فعالیت های فرهنگی دانشگاه از پیشنهادات فرهنگی کارمندان دانشکده علوم قرآنی استقبال و در آخر در مدح حضرت زهرا (س) مدیحه سرایی کرد. در ادامه برنامه دکتر ملانوری رئیس دانشکده طی سخنانی ضمن تشکر از زحمات و تلاش‌­های آقای باباجانی پور به عنوان معاون سابق آموزشی و پژوهشی دانشکده برای ایشان در سمت جدید آرزوی موفقیت کرد. در پایان این برنامه با اهدای هدیه ای از زحمات آقای باباجانی پور قدردانی شد.