انجمن علمی دانشکده ادیان برگزار می‌کند؛

تجلیل دانشجویی از شخصیت علمی دکتر مفتاح و نقد علمی فیلم دو پاپ

به همت انجمن علمی دانشکده ادیان جلسه‌ای جهت تجلیل دانشجویی از شخصیت علمی دکتر مفتاح (ریاست سابق دانشکده ادیان) برگزار خواهد شد، همچنین در این مراسم به مناسبت درگذشت پاپ بندیکت شانزدهم، نقد علمی فیلم «دو پاپ» صورت خواهد پذیرفت. تاریخ نشست چهارشنبه 21/ دی‌ماه، ساعت 12:30 در دانشگاه ادیان و مذاهب سالن صدر خواهد بود.

به همت انجمن علمی دانشجویان دانشکده ادیان، جلسه‌ای جهت تجلیل از شخصیت علمی دکتر مفتاح (ریاست سابق دانشکده ادیان) برگزار میشود.
همچنین در این مراسم، به مناسبت درگذشت پاپ بندیکت شانزدهم (جوزف آلویسیو راتزینگر)، ضمن نمایش بخشهای برگزیده فیلم «دو پاپ»، جناب دکتر مفتاح به نقد علمی این فیلم معروف میپردازند.
انجمن دانشجویی دانشکده ادیان از تمام دانشجویان عزیز برای تجلیل از مقام علمی این استاد گرانقدر دعوت به عمل می آورد.
زمان جلسه: چهارشنبه ۲۱ دی‌ماه، ساعت ۱۲:۳۰، سالن صدر، دانشگاه ادیان و مذاهب قم

جهت اطلاع از آخرین اخبار دانشکده در کانال ایتا @Adyan_Anjoman همراه ما باشید.