با صدور حکمی؛

رئیس جدید دانشکده حقوق دانشگاه ادیان و مذاهب منصوب شد

محسن ملک‌افضلی اردکانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب طی حکمی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر محسن ملک‌افضلی اردکانی را به عنوان رئیس جدید دانشکده حقوق منصوب کرد. در این حکم خطاب به رئیس جدید دانشکده آمده است:

نظر به حسن اعتماد، توانایی، تجربه، تعهد، عملکرد مفید و موثر، و شناختی که از جنابعالی دارم، شما را برای مدت دو سال به سمت «رئیس دانشکده حقوق» منصوب می‌نمایم.

امیدوارم با اتکال به عنایات ایزد منان و با تعامل موثر و هماهنگی و همکاری با دیگر اعضای دانشکده، در ایفای این مسئولیت مهم موفق و موید باشید. بر خود لازم می‌دانم از تلاش‌های صادقانه و مخلصانه حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای سید مصطفی طباطبایی در دوران تصدی این پست تقدیر و تشکر نمایم.

دوام توفیق، عزت و سربلندی هر دو بزرگوار را از حضرت احدیت خواهانم.

روابط عمومی دانشگاه این انتصاب شایسته را به حجت الاسلام والمسلمین دکتر محسن ملک افضلی اردکانی تبریک عرض می‌نماید.