مدیر کتابخانه دانشگاه خبر داد؛

دسترسی به ۱۲۵ میلیون مدرک علمی برای اساتید، دانشجویان و پژوهشگران فراهم شد

مدیر کتابخانه و انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب، مهدی محمدی شجاعی گفت با تلاش‌های صورت گرفته اعضای هیئت علمی، اساتید، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه می‌توانند به ۱۲۵ میلیون مدرک علمی دسترسی داشته باشند.

دسترسی به ۱۲۵ میلیون مدرک علمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مدیر کتابخانه و انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب مهدی محمدی شجاعی گفت در ادامه تلاش‌های مجموعه کتابخانه دانشگاه و در راستای تامین منابع اطلاعاتی اعضای محترم هیئت علمی، اساتید، دانشجویان و محققان در دسترسی به منابع به روز، اقدام به اشتراک پایگاه اطلاعاتی مگاپیپر کرده‌ایم.

وی ادامه داد: مگاپیپر سرویس جستجو، دسترسی مستقیم و دانلود رایگان منابع علمی با بهره گیری از سیستم جستجوی منابع دیجیتال، امکان جستجو در بیش از ۱۲۵ میلیون رکورد منابع دیجیتال علمی و دانشگاهی از میان حدود ۱۸۰۰ پایگاه ناشران دیجیتال را فراهم کرده است.

مدیر کتابخانه دانشگاه افزود: در این پایگاه امکان دسترسی به مقالات ژورنالی لاتین، بالغ بر ۱۱۰ میلیون رکورد، مقالات کنفرانسی، بالغ بر 4 میلیون رکورد، کتاب‌ها و نیز فصل‌های کتاب، بالغ بر ۱۰ میلیون رکورد، پایان نامه‌ها، بالغ بر ۱ میلیون رکورد، منابع فارسی اعم از کنفرانسی و ژورنالی نمایه شده در پایگاه بالغ بر ۵۰۰ هزار رکورد را فراهم می‌آورد.

وی ادامه داد: در این پایگاه، امکان جستجو بر اساس عنوان، نویسنده، کلیدواژگان و شناسه های مختلف دیجیتال شامل دی او ای وجود دارد. همچنین دسترسی به پایگاه‌های مهمی همچون پروکوئست (Proquest)، اسکوپوس (Scopus)، پایگاه منابع علمی آی اس آی (Web of science)،  پایگاه انتشاراتی آکسفورد (Oxford university press)، سرویس جستجوی یکپارچه ابسکو (Ebsco) امکان پذیر خواهد بود.

علاقمندان جهت ایجاد نام کاربری و استفاده از منابع این پایگاه به آقای صمصام مراجعه نمایند.