با صدور حکمی از سوی رئیس دانشگاه؛

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب ابقاء شد

حکم دکتر رحمان بوالحسنی به‌عنوان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه توسط ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب تمدید شد.

دکتر رحمان بوالحسنی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی

حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب با صدور حکمی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب را به مدت دو سال دیگر ابقا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در این حکم خطاب به جناب آقای دکتر رحمان بوالحسنی آورده است:

نظر به حسن اعتماد، توانایی، تجربه، عملکرد مفید و موثر، و شناختی که از جنابعالی دارم، شما را برای مدت دو سال دیگر به عنوان «معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی» منصوب می‌نمایم.

امیدوارم با اتکال به عنایات ایزد منان و با تعامل موثر و هماهنگی و همکاری با دیگر اعضای دانشگاه، در ایفای این مسئولیت مهم همچون گذشته موفق و موید باشید.

روابط عمومی دانشگاه انتصاب مجدد جناب آقای دکتر رحمان بوالحسنی به عنوان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه را تبریک عرض می‌نماید.