هم‌زمان با سومین سال‌روز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی؛

سفر کاروان«همگام با ولایت،میثاق با شهادت» دانشگاه ادیان و مذاهب به کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ همزمان با سومین سال‌روز عروج سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی و یاران باوفایش کاروان«همگام با ولایت،میثاق با شهادت» دانشگاهیان دانشگاه ادیان و مذاهب به کرمان سفر کردند.

در این کاروان جمعی از اساتید و دانشجویان ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه ادیان و مذاهب جهت تجدید میثاق با آرمان‌های امام، انقلاب و رهبری و شهدای مقاومت روز 13 دی ماه 1401  حضور داشتند.

اساتید و دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب برای پاسداشت مقام شهید و شهادت همگام با سایر عاشقان ولایت و شهادت با حضور در کنار مزار مطهر آن شهید عزیز اسلام خشم و انزجار خود را از اقدامات تروریستی جنایت‌کاران کوردل به سرکردگی آمریکای جهان‌خوار را اعلام کردند.