به همت اداره اروپا و آمریکای دانشگاه ادیان و مذاهب؛

کارگاه تخصصی «آشنایی با پارلمان ادیان جهان» برگزار می‌شود

به مناسبت پارلمان ادیان جهان 2023 کارگاه تخصصی با موضوع «آشنایی با پارلمان ادیان جهان» با ارائه دکتر طالبی دارابی مدیر گروه دین پژوهی برگزار می‌شود.

آشنایی با پارلمان ادیان جهان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اداره اروپا و آمریکای دانشگاه ادیان و مذاهب با همکاری انجمن علمی دانشکده ادیان، به مناسبت پارلمان ادیان جهان 2023 کارگاه تخصصی با موضوع «آشنایی با پارلمان ادیان جهان» با ارائه دکتر طالبی دارابی مدیر گروه دین پژوهی برگزار می‌کند.

بر اساس این گزارش، موضوعاتی که قرار است در این کارگاه تخصصی به آن پرداخته شود عبارتند از آشنایی با تاریخچه پارلمان، آشنایی با ساختار پارلمان، نحوه ثبت‌نام در پارلمان. همچنین در این نشست فیلم مستندی نیز در این خصوص نمایش داده خواهد شد.

گفتنی‌است به کسانی که در این کارگاه تخصصی شرکت کنند گواهی‌نامه شرکت در کارگاه اعطا خواهد شد.

این نشست روز چهارشنبه ۷ دی‌ماه ساعت ۱۲:۳۰ دقیقه در سالن شهید بهشتی دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.

هزینه شرکت در کارگاه برای عموم شرکت‌کنندگان ۱۰۰ هزار تومان و برای دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب ۷۵ هزار تومان می‌باشد.

علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام می‌توانند به آیدی @adyan2023 در پیام‌رسان ایتا پیام دهند.

آشنایی با پارلمان ادیان جهان