انجمن علمی دانشکده ادیان تبریک گفتند؛

پیام تبریک انجمن علمی دانشکده ادیان به رئیس جدید دانشکده

انجمن علمی دانشکده ادیان، در پیامی به رئیس جدید دانشکده جناب آقای دکتر سهرابی‌فر تبریک گفته و از زحمات جناب آقای دکتر مفتاح قدردانی کردند.

انجمن علمی دانشکده ادیان، در پیامی به رئیس جدید دانشکده جناب آقای دکتر سهرابی‌فر تبریک گفته و از زحمات جناب آقای دکتر مفتاح قدردانی کردند؛ متن پیام به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر وحید سهرابی‌فر

با کمال مسرت انتصاب شایسته حضرتعالی، به‌عنوان ریاست دانشکده ادیان، را صمیمانه تبریک عرض کرده، رجای واثق داریم که این انتخاب سرآغاز راهی پر امید برای دستیابی به قله‌های رفیع علمی، و نویدبخش نشاط و فعالیت علمی بیش از پیش مدیران و دانشجویان دانشکده باشد.
موفقیت و سربلندی شما و کلیه خدمتگزاران عرصه علم و دانش را از درگاه باری‌تعالی مسئلت داریم.
همچنین از زحمات بی‌دریغ جناب آقای دکتر احمدرضا مفتاح، که در پیشبرد اهداف دانشکده و رشد و بالندگی مطالعات ادیانی در سطح ملی و بین المللی تلاش‌های چشمگیری داشتند، تشکر و قدردانی می‌کنیم.
والسلام علیکم
انجمن علمی دانشکده ادیان