با سخنرانی آیت الله مروجی طبسی؛

مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) در دانشگاه  ادیان و مذاهب برگزار می‌شود

با سخنرانی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مراسم سوگواری ایام شهادت حضرت زهرا(س) در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم سوگواری ایام شهادت حضرت زهرا (س) با حضور اساتید،دانشجویان و کارکنان دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود.

در این مراسم، آیت الله نجم الدین مروجی طبسی عضو محترم جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به تبیین شخصیت نورانی حضرت صدیقه طاهره(س) خواهد پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین خلیل صادقی نیز در این مراسم به مرثیه‌سرایی در رثای دخت گرامی پیامبر اسلام (ص)، حضرت فاطمه زهرا (س) می‌پردازد.

بنا بر اعلام معاونت فرهنگی- اجتماعی مراسم سوگواری ایام شهادت حضرت زهرا (س) دوشنبه 5 دی ماه 1401 بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در نمازخانه دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.