با صدور حکمی از سوی رئیس دانشگاه؛

مدیر نشریات دانشگاه ادیان و مذاهب منصوب شد

حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید محمد مهدی حسین پور به سمت مدیر نشریات دانشگاه ادیان و مذاهب منصوب شد.

حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب با صدور حکمی مدیر نشریات دانشگاه ادیان و مذاهب را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در این حکم خطاب به حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید محمد مهدی حسین پور آورده است: نظر به توانایی و عملکرد مفید و موثر،و نیز پیشنهاد معاون محترم پژوهشی دانشگاه، جنابعالی را برای مدت دو سال به سمت مدیر نشریات دانشگاه منصوب می‌نمایم.

امیدوارم در سایه هماهنگی با دیگر همکاران، شاهد رونق هرچه بیشتر فعالیت‌های دانشگاه باشیم.

بر خود لازم می‌دانم از تلاش‌های صادقانانه و خالصانه حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر ابراهیم قاسمی تقدیر و تشکر نمایم.

دوام توفیق، عزت و سربلندی هر دو بزرگوار را از حضرت احدیت خواهانم.

روابط عمومی دانشگاه این انتصاب شایسته را به حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید محمد مهدی حسین پور تبریک عرض می‌نماید.