انجمن علمی شیعه شناسی

جلسه تقدیر از فعالیت یکساله انجمن علمی شیعه شناسی

روز پنجشنبه مورخ 1401/09/17 جلسه دیدار اعضای انجمن علمی شیعه شناسی با معاونت فرهنگی دانشگاه جناب آقای دکتر خامه یار و ریاست محترم دانشکده شیعه شناسی جناب آقای دکتر لطفی برگزار گردید.

جلسه انجمن علمی شیعه شناسی در تاریخ ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۱ با حضور دکتر خامه‌یار معاونت فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب و ریاست محترم دانشکده شیعه‌شناسی حجت‌الاسلام دکتر لطفی در دفتر جناب آقای دکتر خامه یار برگزار شد. در این جلسه ضمن معارفه اعضای جدید منتخب انجمن علمی شیعه‌شناسی از اعضای فعلی قدردانی شد.
در ابتدای جلسه گزارشی اجمالی از اقدامات صورت گرفته توسط مسئول محترم انجمن سرکار خانم نمازی ارائه شد و حجج اسلام آقایان مشفقی پور، عبادی و شعبانی نیز پیشنهاداتی را جهت برون رفت از نواقص و مشکلات موجود  ارائه نمودند. ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر لطفی نیز ضمن تقدیر از اقدامات و فعالیت های صورت گرفته بر همکاری بیش از پیش دانشکده و معاونت فرهنگی با این انجمن تاکید کردند. همچنین ایشان در بخشی از بیانات خود پیشنهاد برگزاری جلسه‌ای مشترک با مسئولین مربوطه به منظور رفع مشکلات مالی و تبیین راهکارهای مناسب جهت برگزاری هرچه بهتر برنامه‌های انجمن را دادند که مورد استقبال جناب آقای دکتر خامه نیز قرار گرفت. در پایان معاونت محترم فرهنگی جناب آقای دکتر خامه‌یار ضمن تبیین جایگاه انجمن علمی شیعه‌شناسی و تجلیل از اقدامات پیشین، درخواست ارائه فهرستی از برنامه‌های انجمن برای سال آتی را داشتند تا معاونت فرهنگی بتواند درجهت حمایت از اقدامات انجمن برنامه‌ریزی نماید حسن ختام این جلسه نیز از اعضای فعلی انجمن تقدیر بعمل آمد.

اعضای فعلی: سرکار خانم نمازی، حجت الاسلام سید محمد عبادی، حجت‌الاسلام محمدصادق مشفقی‌پور، حجت‌الاسلام ناصر شعبانی.
اعضای جدید: حجت‌الاسلام سید رضی آل‌غفور، حجت‌الاسلام مهدی بلنج(عبد)، حجت‌الاسلام محمد امیری‌نیا، جناب‌آقای سیداحسان هادی‌زاده.
اعضای مشاور انجمن: جناب آقای مجید مهدی لو و سرکار خانم نجمه حسینمردی.