برگزاری دوره دانش افزایی اعضای هیأت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب

دوره دانش افزایی اعضای هیأت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب با حضور اساتید برجسته کشور در دو موضوع «روش نگارش مقالات علمی» و «ابزارهای تحقیق برای مجلات خارجی» در اردوگاه آموزشی و تفریحی مفتاح در 9 و 10 شهریور ماه در  مشهد مقدس برگزار گردید.

طرح دوره دانش افزایی اعضای هیأت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب در دو موضوع «روش نگارش مقالات علمی» با حضور دکتر سید علی اصغر سلطانی و «ابزارهای تحقیق برای مجلات خارجی» با حضور دکتر سعید عدالت نژاد و در دو گروه در 9 شهریور ماه آغاز به کار کرد و این دوره تا پایان روز 10 شهریور ماه ادامه داشت. این دوره به مدت 12 ساعت در دو سری صبح و عصر در دو مکان سالن کنفرانس و حسینیه اردوگاه آموزشی و تفریحی مفتاح  برگزار شد.

در ابتدای هر جلسه به مدت نیم ساعت استاد به طرح مباحثی در موضوع یاد شده پرداخته و در بقیه ساعات اساتید به صورت گفتگو محور (گفتگوهای دو جانبه و چند جانبه) به طرح دیدگاهها و نظرات خود پرداختند. در 20 دقیقه پایانی نیز استاد موضوع را جمع بندی و نتیجه گیری کرد.