با همکاری دانشگاه ادیان و مذاهب؛

نشست «پارادایم‌های تبشیر و استراتژی‌های جدید تبشیری» برگزار می‌شود

نشست تخصصی پارادایم‌های تبشیر و استراتژی‌های جدید تبشیری با حضور اساتید و دانشجویان در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.

پارادایم‌های تبشیر و استراتژی‌های جدید تبشیری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ مـرکز مـطالعات و پـاسـخ‌گویی بـه شــبـــهات بـا همکاری دانشگاه ادیان و مذاهب و پژوهشکده بین‌المللی عروه‌الوثقی (گروه مطالعات تطبیقی ادیان)، نشست تخصصی با موضوع پارادایم‌های تبشیر و استراتژی‌های جدید تبشیری را برگزار می‌نماید.

این نشست در ساعت ۱۲:۳۰ روز پنجشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۱ در سالن شهید بهشتی (ره) برگزار خواهد شد. در این جلسه دکتر احمدرضا مفتاح دانشیار دانشگاه ادیان و مذاهب به ایراد سخن خواهد پرداخت. ضمناً‌ دبیر علمی این جلسه دکتر رضا کاظمی راد خواهد بود.

گفتنی است این نشست به‌صورت حضوری و مجازی برگزار شده و شرکت برای عموم دانشجویان آزاد است.

همچنین علاقمندان می‌توانند از طریق لینک ذیل http://yun.ir/r9w8sf با نام کاربری : نام میهمان – رمز ورود ۲۲ به صورت مجازی در این جلسه شرکت نمایند.

پارادایم‌های تبشیر و استراتژی‌های جدید تبشیری