به همت دانشکده علوم و معارف قرآن برگزار شد؛

جلسه گرامیداشت روز دانشجو با حضور دکتر عبدالهادی مسعودی

جلسه گرامیداشت روز دانشجو

دانشکده علوم و معارف قرآن در جلسه ای با حضور مسئولین و دانشجویان روز دانشجو را گرامی داشتند. در این جلسه که با استقبال قابل توجه دانشجویان برگزار شد حجه الاسلام دکتر عبد الهادی مسعودی میهمان و سخنران ویژه مراسم بود. محور اصلی سخنان ایشان  اصول و آداب علم آموزی بود. دکتر مسعودی در ابتدا، اخلاص را به عنوان اصل و اساس در علم آموزی دانست و افزود: خداوند اسامی زیادی را به آدم آموخت لکن اصل در علم، اخلاص است. از جمله دیگر لوازم علم آموزی تفرغ است به این معنا که انسان به زحمت برای خود فراغت ایجاد کند. با توجه به اینکه علم فرار است باید گل اوقات را به علم آموزی اختصاص داد. وی تبکیر را از دیگر امور موثر دانست به این معنا که صبح زود مشغول مطالعه شویم و اوقات اولیه روز را از دست ندهیم. دو مورد دیگر حسن السوال  و نیز حسن الاستماع است که می تواند در معاشرت نیز موثر باشد. دکتر مسعودی، تفکر را از جمله عوامل مهم در این میان دانست و گفت اگر در چیزی تفکر نکنیم نمی توانیم آن را مال خود کنیم. کتابت نیز موجب ماندگاری علم میشود و مورد آخر اینکه حق را از هر کس پذیرا باشیم. در پایان نیز به رسم یادبود هدایایی به دانشجویان تقدیم شد.