معاونت فرهنگی اجتماعی برگزار می‌کند؛

اردوی علمی دو روزه قزوین

معاونت‌ فرهنگی اجتماعی دانشگاه ادیان و مذاهب اردوی علمی دو روزه به شهر قزوین برای شرکت در نشست علمی ادیانی و همچنین بازدید از جاذبه‌های تاریخی و توریستی این شهر را برگزار می‌نماید.

اردوی علمی دو روزه قزوین

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه ادیان و مذاهب در ادامه برنامه فرهنگی خود ادوری علمی دو روزه به شهر قزوین را برگزار می‌نماید. هدف از برگزاری این اردو شرکت در نشست ادیانی در محل موسسه بین‌ ادیانی، زیارت بقعه چهار انبیاء و همچنین بازدید از مکان‌های تاریخ و توریستی شهر قزوین از جمله دریاچه اوان و قلعه الموت می‌باشد.

بر اساس این گزارش این اردو عصر روز پنج‌شنبه ۳ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۵ از دانشگاه ادیان و مذاهب در پریسان آغاز خواهد شد و تا عصر جمعه ادامه خواهد داشت.

جزئیات دیگر اردو به شرح زیر می‌باشد:

پنجشنبه در تاریخ 3 آذر 1401- اردوی دانشجویان (گروه علمی فرق تشیع ، شیعه شناسی ، تاریخ تشیع )
ساعت حرکت 15 عصر از دانشگاه پردیسان ، برگشت عصر جمعه
برگزاری نشست در محل موسسه بین ادیانی
زیارت بقعه چهار انبیاء
بازدید از دریاچه إوان و قلعه الموت
هزینه اردو: ۳۰۰ هزار تومان است که با تحفیف برای دانشجویان ۱۵۰ هزار تومان می‌باشد.
مهلت ثبت‌نام روز دوشنبه ۳۰‌ آبان ماه

گفتنی است که شرکت‌کنندگان لباس گرم، کفش مناسب و لوازم شخصی به همراه داشته باشند.

جهت ثبت‌نام هزینه ثبت‌نام را به شماره کارت 6037997599330819 به نام دانشگاه ادیان و مذاهب واریز کرده و سپس فرم زیر را تکمیل کرده و به همراه فیش ثبت‌نام ارسال فرمایید.

اوووپس! نتوانستیم جای گذاری فرم شما را انجام بدیم.

اردوی دو روزه قزوین