با سخنرانی رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب؛

مراسم بزرگداشت اولین شهید وحدت اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی مراسم بزرگداشت یاد و خاطره شهید شهرکی‌نیا در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در پی شهادت مظلومانه حجت‌الاسلام والمسلمین سجاد شهرکی‌نیا دانشجوی دانشگاه ادیان و مذاهب به دست جنایتکاران کوردل، معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه مراسم بزرگداشت یاد و خاطره این شهید وحدت را روز 5 شنبه 26 آبان ماه 1401 بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در نمازخانه این دانشگاه برگزار می‌نماید.

بر اساس این گزارش، در این مراسم  که با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب و مداحی حاج عباس حیدرزاده برگزار خواهد شد،خانواده معظم این شهید والامقام نیز حضور خواهند داشت.

گفتنی است شهید  سجاد شهرکی‌نیا که از دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب بود در سال‌های متمادیِ  فعالیت‌های دینی و ازجمله، امامت جماعت در مساجدِ زاهدان، داعیه‌ای جز وحدت اسلامی را در سر نمی‌پروراند.